BILETUL REDACTIEI la Betano » COTA 109

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • CATALIN MIHALACHE

Montreal vs Inter Miami - X2 & Peste 1.5 goluri (1.47)

Liderul din Conferinta de Est are un meci destul de facil in aceasta etapa, contra unei formatii care a inregistrat o medie de 2.00 goluri primite per meci, in acest debut de sezon. Inter Miami s-a impus clar in ultimele 4 etape de campionat, marcand de 16 ori si incasand doar 6 goluri. Messi si Suarez ocupa primele doua locuri in clasamentul golgeterilor din MLS, fiecare reusind sa puncteze de 10 ori in primele 12 jocuri, iar la partida de la Montreal, ambii sunt anuntati titulari. Oaspetii pornesc cu prima sansa si ma astept sa obtina punct sau puncte in aceasta confruntare. 

FCU Craiova 1948 vs Hermannstadt - Hermannstadt +1.0 Handicap Asiatic (1.42)

Formatia lui Eugen Trica are sanse minime de a se salva de la retrogradare, iar in aceasta ultima etapa din Play-Out, pe langa victoria contra celor de la Hermannstadt, au nevoie si rezultate favorabile in celelalte confruntari. Sibienii vin dupa un joc execrabil contra Politehnicii Iasi, pe care l-au pierdut la limita, scor 0-1 si care a produs multa dezamagire in randul suporterilor. Sibienii nu au pierdut niciunul dintre cele 5 partide contra oltenilor, iar la cum se prezinta formatia gazda, este greu de crezut ca aceasta poate fi intrerupta.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • FOTBALTOP

FCSB vs CFR Cluj - X2 (1.38)

”Ros-albastrii” sunt mai mult cu gandul la sarbatoarea de titlu, decat la meciul cu cei de la CFR Cluj, formatie care trage tare sa obtina locul secund in campionat. ”Ardelenii” au debutat cu o victorie in fata Rapidului la debutul lui Dan Petrescu pe banca tehnica, scor 3-2, iar in acest joc pornesc usor favoriti, conform cotelor oferite de bookmakeri. FCSB vine dupa un esec pe ”Ion Oblemenco”, contra Universitatii Craiova si ma astept ca si in aceasta intalnire sa vedem mai multi jucatori care au evoluat mai putin in actuala stagiune. Desi se anunta ”sold-out” pe ”Arena Nationala”, consider ca FCSB poate obtine maxim o remiza in acest joc, tinand cont de toate aceste aspecte.

LASK Linz vs Sturm Graz - Peste 7.5 cornere (1.30)

Oaspetii au mari sanse sa-si adjudece titlul inca din penultima runda, daca obtin un succes pe terenul celor de la Linz sau daca principala contra-candidata se incurca pe terenul celor de la Hartberg. Ambele formatii sunt intr-o forma buna inaintea intalnirii directe, fiecare inregistrand rezultate pozitive in ultimele trei jocuri. In ultimul joc direct s-au inregistrat numai putin de 11 cornere, iar in 8 din ultimele 9 jocuri directe am avut parte de cel putin 9 lovituri de la coltul terenului. Jocul din aceasta etapa nu ar trebui sa faca exceptie, asa ca linia propusa pare una excelenta.

  • QUILL

Highlanders vs Crusaders - 2 (1.42)

Highlanders este o echipa slaba in acest an si Crusaders are ocazia sa urce spre locurile de play-off. Gazdele vin dupa doua victorii consecutive, dar acest fapt spune mai multe despre adversarii lor (echipe din partea de jos a clasamentului) decat ca au jucat ei bine. La Crusaders revin niste jucatori importanti si echipa incepe sa se re-intregeasca. Echipa are pana la urma destui All Blacks in componenta ei si ar trebui sa inceapa urcusul acum, pana nu e prea tarziu. Mizez pe motivatia lui Crusaders, motivatie care acum este vecina cu disperarea.

Melbourne Victory vs Wellington Phoenix - Gazdele marcheaza & Peste 1.5 goluri (1.32)

Aceasta este prima mansa a celei de-a doua semifinale din A-League. Victory a trebuit sa joace un meci eliminatoriu ca sa ajunga aici, si a invins pe Melbourne City dupa loviturile de departajare. Victory a jucat inca din prima repriza in 10 oameni, in urma unei eliminari, dar au reusit sa egaleze pana la urma si restul este istorie. Phoenix a terminat sezonul regulat pe locul 2 si drept rasplata s-a calificat direct in semifinale. Echipa neo-zeelandeza vine la Melbourne cu intentia declarata sa incerce sa inscrie.

  • MIHAI GABRIEL

Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti - Gazdele castiga minim o repriza (1.35)

Iesenii se salveaza de la retrogradarea directa in cazul in care vor castiga duelul cu Petrolul de pe teren propriu, iar daca Botosani si Voluntari nu vor castiga, acestia pot evita si barajul. ”Lupii” s-au salvat matematic de la retrogradare dupa succesul cu Otelul si vor aborda acest joc cu o maniera relaxanta. Iesenii au o singura infrangere in ultimele 7 meciuri pe teren propriu, in timp ce prahovenii au un singur succes in ultimele 13 jocuri pe teren strain. Partida este sold-out, iar atmosfera cred ca o sa cantareasca enorm in rezultatul final. Ma astept ca echipa gazda sa se impuna in acest joc.

Betis Sevilla vs Almeria - 1 (1.38)

Betis trage tare sa obtina un loc de cupe europene la finalul acestei editii de La Liga, iar victoria este unica varianta in jocul cu Almeria, de pe teren propriu. ”Alb-verzii” au bifat trei victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide directe contra ”lanternei rosii” din campionat, iar in aceasta noua confruntare sunt mari favoriti, mai ales ca oaspetii, pe langa faptul ca au retrogradat matematic si detin cea mai slaba defensiva din campionat, au si o multime de jucatori indisponibili. Consider ca avem toate ”ingredientele” pentru un succes al trupei lui Manuel Pellegrini.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • CRISTOPHER

Anderlecht vs Genk - 1X (1.31)

Gazdele au nevoie de toate cele trei puncte pentru a ramane in cursa pentru titlu, fiind in acest moment la doar doua puncte de liderul Club Brugge. Genk a arata foarte rau in acest Play-Off, iar in ultimele trei etape a inregistrat infrangeri pe linie, toate la cel putin trei goluri diferenta. La ultimul joc direct de pe ”Lotto Park”, Anderlecht s-a impus cu scorul de 2-1, iar in aceasta noua confruntare pornesc cu prima sansa, avand in vedere situatia din clasament, dar si faptul ca in ultimele 21 de jocuri disputate in fata propriilor fani, au bifat doar o singura infrangere.

Otelul Galati vs FC Botosani - Gazdele marcheaza (1.38)

FC Botosani are mari sanse sa evite retrogradarea directa si chiar barajul, daca se impuna la Galati, asta dupa ce in sezonul regular a incheiat pe ultima pozitie, la 7 puncte distanta de ocupanta locului 15. Otelul este insa o ”nuca” foarte tare pe propriu teren, acolo unde nu a pierdut in ultimele 9 jocuri, bifand victorii pe linie in ultimele 5 etape. Formatia lui Dorinel Munteanu a marcat in ultimele 8 meciuri disputate in fata propriilor suporteri, in timp ce FC Botosani a incasat cel putin un gol in ultimele 8 deplasari. La mijloc sunt multe orgolii si ma astept ca echipa gazda sa incheie campionatul cu un rezultat pozitiv.

  • TIPSTER TENIS

Cehia vs Romania - Cehia -1.5 Handicap (1.42)

Romania a avut o prestatie excelenta in partida tur contra Cehiei, din barajul pentru Campionatul Mondialul de handbal masculin, ”tricolorii” invingand cu scorul de 31-30, desi la un moment dat au avut si 7 goluri avans. Cehia este o forta pe propriul teren, acolo unde a pierdut doar unul din ultimele 15 meciuri, iar in acest joc retur contra Romaniei, anticipez o prestatie solida si o victorie la cel putin doua goluri diferenta. Cu sapte infrangeri si doar doua victorii in ultimele 9 deplasari, formatia lui George Buricea are sanse minime de a obtine un rezultat pozitiv in aceasta partida.

Estonia vs Islanda - Peste 62.5 goluri (1.53)

Islandezii s-au impus cu 50-25 in mansa tur a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal masculin si sunt ca si calificati la acest turneu final. Returul se anunta unul la fel de spectaculos, cu foarte multe reusite, mai ales ca vorbim totusi de o diferenta colosala intre cele doua selectionate. Islanda este neinvinsa in ultimele 5 meciuri contra Estoniei, bifand 4 succese si un rezultat de egalitate. Avand in vedere prestatia din mansa tur, consider ca linia aceasta de ”over” poate fi bifata destul de usor.

  • DRUMUL_MILIARDULUI

RB Leipzig vs Werder Bremen - Peste 2.5 goluri (1.31)

”Taurii” si-au asigurat prezenta in urmatorul sezon de UEFA Champions League, iar in ultimele doua runde cauta sa-si mentina pozitia a patra in campionat. Meciul cu Werder nu este unul foarte simplu, avand in vedere ca oaspetii au mare nevoie de victorie pentru a spera la o calificare in cupele europene, in editia urmatoare, mai ales ca Germania trimite 7 echipa in cele trei competitii. In 5 din ultimele 6 deplasari ale lui Werder Bremen s-au marcat cel putin trei goluri, deznodamant pe care-l astept si in aceasta intalnire de pe ”Red Bull Arena”.

Darmstadt vs Hoffenheim - 2 (1.62)

Gazdele sunt retrogradate in ”Zweite” de cateva runde, iar Bundesliga pare sa fi fost o palarie mult prea mare pentru trupa lui Torsten Lieberknecht. Hoffenheim este la doar un punct de locul 7, ultimul care asigura prezenta intr-o cupa europeana, iar victoria este singura optiune pentru acestia. In partida tur, Hoffenheim a condus de trei ori, insa Darmstadt a revenit de fiecare data si a reusit sa obtina un punct, marcand la fiecare sut cadrat. Diferenta dintre cele doua echipe este una destul de mare si tinand cont de prestatiile din acest sezon, consider ca ”Hoffe” poate castiga aceasta intalnire.

BONUS de 100% PANA LA 500 LEI pe BETANO, la PRIMA DEPUNERE

BILETUL REDACTIEI - COTA: 109

  • Montreal vs Inter Miami - X2 & Peste 1.5 goluri (1.47)
  • FCU Craiova 1948 vs Hermannstadt - Hermannstadt +1.0 Handicap Asiatic (1.42)
  • FCSB vs CFR Cluj - X2 (1.38)
  • LASK Linz vs Sturm Graz - Peste 7.5 cornere (1.30)
  • Highlanders vs Crusaders - 2 (1.42)
  • Melbourne Victory vs Wellington Phoenix - Gazdele marcheaza & Peste 1.5 goluri (1.32)
  • Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti - Gazdele castiga minim o repriza (1.35)
  • Betis Sevilla vs Almeria - 1 (1.38)
  • Anderlecht vs Genk - 1X (1.31)
  • Otelul Galati vs FC Botosani - Gazdele marcheaza (1.38)
  • Cehia vs Romania - Cehia -1.5 Handicap (1.42)
  • Estonia vs Islanda - Peste 62.5 goluri (1.53)
  • RB Leipzig vs Werder Bremen - Peste 2.5 goluri (1.31)
  • Darmstadt vs Hoffenheim - 2 (1.62)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare