CUM te ferești de "țepari" la pariuri cu plată

Grupurile de pariuri CU PLATĂ au devenit din ce în ce mai răspândite în aceste vremuri, iar de multe ori cei care au de suferit sunt chiar pariorii, care vor să testeze lucruri noi, dar de multe ori au de suferit pierderi financiare pentru că sunt atrași în anumite capcane!

În materialul video de ma jos am explicat pe larg care sunt grupurile în care puteți avea acces pe bază de abonament pentru conținut cu plată și în care puteți avea încredere, dar și care sunt grupurile pe care le dețin "țeparii" care nu caută altceva decât să vă ia banii prin metode similare termenului de înșelăciune.

V-am demonstrat cât de simplu este pentru impostori să se folosească de cea mai mare platformă socială pentru pariori dezvoltată de agentia de pariuri Superbet , pentru a acumula cât mai mulți urmăritori cărora să le ceară bani pentru bilete la pariuri, folosindu-se de un istoric "mascat".

Sper ca acest material să fie de folos pentru cât mai mulți dintre jucătorii de pariuri sportive, în special pentru cei începători, care pot cădea foarte ușor în plasa naivității.


INTRĂ ÎN GRUPUL GRATUIT DE PARIURI

Grupul de pariuri MIHALACHE Free Tips a fost creat în urmă cu 5 ani și este un grup GRATUIT creat special pentru urmăritorii mei, pentru a primi cât mai repede pariurile pe care le joc.

În cadrul acestui grup postez TOATE proiectele pe care le joc și care ne-au adus profituri generoase de-a lungul timpului, cum ar fi:

  • PIRAMIDA (invenție proprie, preluată prin foarte multe alte grupuri după succesul pe care l-am avut)
  • Proiect ALL-IN
  • Proiect BANI PE JOS
  • Challenge Cota 2
  • Bilete BONUS DUBLU
  • Biletul Etapei
  • Pariuri LIVE

TELEGRAM este o aplicație de mesagerie instant, similară cu Whatsapp, dar mult mai eficientă în domeniul nostru, al pariurilor sportive, pentru că trimite notificările mult mai rapid. Trebuie doar să vă descărcați aplicația pe telefon , este gratuită, iar apoi să dați click pe butonul de mai jos pentru a vă alătura grupului meu GRATUIT de pariuri! SUCCES!

INTRĂ AICI PE GRUP




Articole similare