Tipuri de pariuri profitabile

Care sunt unele dintre cele mai profitabile tipuri de pariuri, te intrebi? In randurile ce urmeaza ne propunem sa facem acest tip de prezentare. 

Pariurile pe castigator meci 

Obiectivul oricarei echipe care este? Sa castige! Evident ca acelasi tel si-l seteaza si orice parior, de altfel alege echipa, sportul si pariaza pe cel care ar avea sanse sa se impuna. La fiecare agentie de pariuri, in dreptul meciului sunt afisate cotele pentru castigatorul meci. Este practic una din cele mai optiuni de pariere, dar si una din cele mai populare. 

Poate avea la randul sau si puncte slabe, cum ar fi cotele neatractive la meciurile dezechilibrate sau faptul ca un meci de fotbal sau fie el de hochei sa aiba 3 optiuni de pariere. 

Sansa dubla 

Sansa dubla inseamna pariuri cu doua rezultate posibile. In acest caz tipul de pariu este folosit acolo unde pariurile pe castigator meci au trei rezultate posibile: victorie la gazda, la oaspeti sau remiza. La pariul sansa dubla sunt acoperite doua din cele trei rezultate. Pariul va fi castigator, daca ies doua din cele trei si este pierdut daca rezultatul este varianta pe care ai evitat-o. 

Pariul cu numar de goluri sau puncte 

Un alt tip de pariu poate la fel de popular este cel legat de numarul de goluri. La orice tip de sport pot fi pariuri cu linii ajustabile, incat sa putem paria pe optiuni under 3.5 la fotbal si over 4.5 in cazul hocheiului. 

Putem aminti aici de asemenea despre anumite optiuni foarte populare si anume despre handicapurile asiatice si europene. Exista de asemenea si pariuri draw no bet, prescurtate DNB. Iar lista poate continua cu pariuri in contrapartida si anume back/lay. 

Agentiile de pariuri sportive sunt destul de ofertante in materie de pariuri pe fiecare echipa sau tip de sport, pariurile pot fi puse si pe fiecare repriza, set etc. Multe dintre ele sunt bazate pe handicapuri sau mize returnate, asadar este important sa cunosti toate aceste notiuni. 

Ce pariuri alegi in functie de sport 

Exista cateva optiuni populare de parirere, in functie de fiecare sport in parte. Spre exemplu, la fotbal una din cele mai populare optiuni este cea 1x2. De asemenea, DNB sunt o alternativa. In schimb, la tenis vorbim despre optiuni de pariere live pe tenis, cele pre meci sau back si lay. Cat despre bashet, mentionam despre pariul total puncte. 

Nota de final 

Pare greu de crezut ca exista un tip de pariu sigur si castigator. Doar ca cei avizi de castigi si mai ales la inceput de drum vor fi tentati sa creada acest lucru. Pe principiul fa ce iti place si nu vei simti ca muncesti de fapt, si in acest domeniu recomandam sa faci de placere un research complex. Sa fii mereu informat, sa cunosti jocul si regulile sale si de regula sa pariezi pe tipul de sport de care esti pasionat. 




Articole similare