Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

UNIBET

Spania - Brazilia este amicalul de gală al zilei de marți, 26 martie. Partida de pe Santiago Bernabeu e programată la ora 22:30.

Pentru acest duel de lux, ibericii revin în țară după ce au jucat la Londra împotriva Columbiei, scor 0-1. A fost primul eșec al Furiei Roja după opt victorii la rând. Cel mai probabil selecționerul de la Fuente va opera mai multe înlocuiri. Lăsați pe bancă împotriva Columbiei, Morata și Yamal ar putea apărea ca titulari contra Braziliei. Acesta este printre ultimele teste ale Spaniei înainte de Euro, acolo unde are o grupă de foc, cu Italia, Croația și Albania.

cota2.ro

De cealaltă parte, „Cariocas” vin după o victorie de răsunet, pe Wembley, scor 1-0, cu Anglia. Golul victoriei a fost marcat de Endrick (17 ani). A fost meciul de debut al selecționerului Dorival Junior și astfel s-a consemnat al patrulea meci la rând fără înfrângere al Braziliei, o performanță care n-a mai fost antinsă din 2001. Momentna, Selecao are emoții cu calificarea la CM 2026. E pe locul 5 în grupa preliminară. Până la CM mai e cale lungă. Brazilia va participa în vară la Copa America, iar pentru acea competiție va mai avea două meciuri amicale, cu Mexic și SUA.Ultimul meci între cele două selecționate s-a disputat în 2013, încheiat cu victoria Braziliei, 3-0.

Unibet oferă la pronosticul X2 pentru Spania - Brazilia o cotă de 1.65

Argentina joacă și ea un meci amical în această seară, mai exact la noapte, de la ora 04:45. Partida se va disputa pe ”Memorial Coliseum” din Los Angeles.

„Pumele” au ascendent moral înainte de meciul cu Costa Rica. Au câștigat precedentul test, cu El Salvador, Scor 3-0. În preliminariile pentru World Cup 2026, Argentina e lider, cu 15 puncte. Ultima victorie a fost chiar în derby-ul cu Brazilia, scor 1-0, în deplasare. În 2023, „pumele” au avut zece victorii și un singur eșec în toate partidele în care au evoluat. Din păcate pentru Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei nu poate conta pe accidentații Messi, Senesi, Palacios și Dybala.

În ceea ce o privește pe Costa Rica, ea vine după 2-0 cu El Salvador, într-un meci amical și 3-1 cu Honduras în play-off-ul de promovare CONCACAF Nations League. Cele două victorii veneau dupa trei infrangeri consecutive. În ultimele opt meciuri, au patru victorii și tot atâtea înfrângeri. De-a lungul istoriei, Costa Rica nu a învins-o vreodată pe Argentina.

Unibet oferă la pronosticul 1 solist pentru Argentina - Costa Rică o cotă de 1.24


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Spania vs Brazilia
Pronostic:
X2
Cota
1.65
Argentina vs Costa Rica
Pronostic:
1 solist
Cota
1.24
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro