Ponturi Pariuri Tenis Caroline Garcia vs D R Collins

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm forma excelentă cu un pariu care în opinia mea este mult subapreciat de bookmakeri, la o cotă extrem de bună. Aveți mai jos avancronica meciului Garcia - Collins.

Caroline Garcia este o jucătoare de 30 ani din Franța, momentan pe locul 27 WTA. Deși caracterizată de inconstanță, cariera ei arată extrem de bine, ea fiind de numai puțin de 11 ani în top 100, perioadă în care a câștigat numai puțin de 12 titluri WTA, maximul fiind Turneul Campioanelor de acum 2 ani. Garcia chiar este tipul de jucătoare care poate bate pe oricine, la fel de bine cum poate pierde cu oricine, pe hard fiind o jucătoare de luat in seamă în orice moment. Servește bine, este agresivă la retur, încercând să obțină avantaj din primele puncte.

cota2.ro

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 30 ani din SUA aflată pe locul 53 WTA. Ea provine din campionatul universitar de tenis american, iar cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume.Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee din ultimii 2 ani. Anul acesta a jucat bine, are sferturi la Doha, iar la Australian Open și Abu Dhabi a pierdut greu în decisiv cu Swiatek și Rybakina. Aici a trecut pe rand de Pera, Potapova, Avanesyan și Cirstea.

Caroline Garcia este o jucătoare care se hrănește cu propriile rezultate, iar după victoria entuziasmantă în fața lui Gauff cred că moralul ei este la cote maxime. Ea a avut aici un traseu mult mai dificil decât Collins, eliminând-o înainte de Coco și pe Osaka, o altă jucătoare de top pe hard. Probabil bookmakerii sunt influențați de partidele directe câștigate de jucătoarea din SUA, însă eu văd mare valoare pe Garcia aici.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Caroline Garcia vs D R Collins
Pronostic:
Victorie Garcia
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro