Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

PUBLICWIN

Intrebarea tuturor iubitorilor handbalului este dacă PSG Handball va reuși, în sfârșit, să pună mâna pe trofeul Ligii Campionilor. Rezultatele din ultimii ani nu au fost la nivelul investițiilor, au disputat doar o finală, în urmă cu 7 ani, iar francezii încep joi o nouă cursă spre Final Four-ul de la Koln. Primul obstacol este Wisla Plock, vicecampioana Poloniei, care a demonstrat în ultimii doi ani că poate fi o nucă tare, în special pe teren propriu.

Wisla își continuă forma bună în Europa începută în urmă cu doi ani, atunci când a ajuns până în F4 European Handball League. Anul trecut, polonezii au ajuns până în sferturile Ligii, au pus probleme acolo lui Magdeburg, cea care avea să și câștige trofeul, iar acum au respectat calculul hârtiei și s-au calificat în optimi, terminând peste Porto și Celje. La Plock, Veszprem și Montpellier au capitulat, însă echipele cu adevărat puternice, Barcelona și Magdeburg, au reușit să se impună.

cota2.ro

PSG a terminat a treia grupa din care a făcut parte, ratând calificarea astfel direct în sferturi. Rezultatele au fost cumva fluctuante, cu o înfrângere surprinzătoare la Zagreb și o remiză la fel de surprinzătoare, cu Kolstad, pe teren propriu. Practic, cele trei puncte cedate neprogramat au contat decisiv în economia locului 2, pierdut în fața lui Aalborg. Raul Gonzalez, deși a avut probleme de efectiv după pauza competițională cauzată de acțiunea echipelor naționale, a găsit o formulă potrivită în ambele partide disputate recent: 35-32 la Montpellier, în Cupă, și 36-29 la Limonges, în campionat.

• De 6 ori s-au întâlnit cele două echipe în Liga Campionilor, în istorie – toate partidele au fost câștigate de PSG la minim 3 goluri diferență

• Wisla vine după o înfrângere grea în campionat, 29-34 cu Kielce – 5 absențe importante a avut Kielce pentru acest meci

Wisla nu a găsit soluții până acum împotriva lui PSG, indiferent de momentul în care s-au întâlnit cele două echipe. Experiența superioară a francezilor poate înclina balanța decisiv și joi.

---------------------------------

Derby de retrogradare în Bundesliga, acolo unde Stuttgart și Bergischer se întâlnesc într-un meci din etapa cu numărul 27. Stuttgart poate avea un final de sezon liniștit dacă se impune joi, pe teren propriu, împotriva lui Bergischer. Evenimentele recente duc spre o victorie a gazdelor, având în vedere forma arătată în 2024 de cele două echipe.

Stuttgart, care se bazează pe câțiva jucători cu mare experiență, nu joacă deloc rău pe teren propriu: 7 din cele 8 victorii sunt înregistrate în fața propriilor fani. Flensburg, Melsungen, Lowen, Goppingen sau Wetzlar, formații mai bine cotate, au plecat învinse din Porsche-Arena. 

Bergischer are 10 înfrângeri consecutive, în Bundesliga și Cupă, iar 6 dintre ele sunt înregistrate în 2024. Situația a devenit foarte complicată în urma acestui șir negativ de rezultate, în condițiile în care băieții antrenați de Jamal Naji au coborât pe penultimul loc, care duce în 2.Bundesliga, la trei puncte de Eisenach.  

• 2 victorii consecutive are Stuttgart în fața lui Bergischer, pe teren propriu – ambele întâlniri s-au încheiat cu același scor: 27-26

• 10 decembrie 2023 este data ultimei victorii înregistrate de Bergischer – 33-28, chiar împotriva lui Stuttgart

Forma foarte slabă a lui Bergischer, la care adăugăm faptul că Stuttgart este solidă pe teren propriu, mă face să cred că gazdele se vor impune în duelul de joi. Așadar, victorie Stuttgart@1.45.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Wisla Plock vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.43
Stuttgart vs Bergischer
Pronostic:
1
Cota
1.43
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro