Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

BETANO

Meciuri tari astăzi la Miami, iar eu m-am oprit la un combo care în opinia mea arată foarte bine și are șanse mari de reușită. Vedeți opțiunile mele în cele ce urmează.

Asa cum am spus încă de la începutul turneului, o vad pe Rybakina favorita la trofeu, suprafața de la Miami fiind perfecta pentru stilul său de joc. Ea își poate pune in valoare loviturile extrem de puternice si poate obține multe puncte ușoare, fiind foarte greu de break-uit. Chiar dacă nu a impresionat, ea a jucat atât cât a trebuit pentru a ajunge in semifinale și cred ca își va îmbunătăți jocul. Azarenka nu este o jucătoare slabă, însă în meciul cu Putinseva nu mi-a plăcut deloc, acuzând probleme fizice și fiind modestă la retur. Nici serviciul nu i-a functionat prea bine, oferind 6 break-uri. Rybakina a bătut-o de 2 ori în ultimii 2 ani fără sa piardă set și cred că acest lucru se va întâmpla și acum, însă o văd pe Vika capabilă să obțină măcar 5 game-uri.

cota2.ro

După o perioadă ceva mai slăbuță în care chiar el a declarat că a avut ceva probleme de încredere, Alcaraz pare din nou la nivel maxim și dupa titlul de la Indian Wells eu îl vad favorit să se impună și aici. Carlitos este cel mai bun jucător din lume la retur, însă a progresat foarte mult și la serviciu, astfel că ușor ușor mă aștept să domine circuitul și alături de Sinner să fie jucătorul determinant pentru următorul deceniu. Aici nu a pierdut set și si-a surclasat adversarii care nu au reușit să câștige mai mult de 6 game-uri. Dimitrov pare însă la un alt nivel și chiar dacă are șanse minime la o surpriză, cred că îi poate pune probleme ibericului. Grigor este solid pe serviciu, l-a învins pe Alcaraz in ultimul meci direct și cred că poate obține la rândul său câteva game-uri ușoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Victoria Azarenka
Pronostic:
Rybakina & over 16.5 game-uri
Cota
1.53
Carlos Alcaraz vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Alcaraz & over 17.5 game-uri
Cota
1.47
Cota finala: 2.25
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro