Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Casa Pariurilor

Avem meciuri din play-off-ul NHL și la finalul acestei săptămâni. Cel mai vizionat campionat de hochei pe gheață din lumea a ajuns la optimile de finală, iar mai departe merg echipe care câștigă cele mai multe meciuri din șapte confruntări.

Vegas Golden Knights - Dallas Stars a ajuns la meciul cu numărul 3. Acesta este programat pe 28 aprilie, de la ora 05:30. Gazdele sunt în căutarea celui de-al treilea succes și astfel ar ajunge mai aproape de câștigăarea acestei confruntări. În acest moment Vegas Golden Knights conduce cu 2-0, după victoriile cu 4-3 și 3-1, ambele în deplasare. Trupa din Vegas are nu mai puțin de șase meciuri consecutive pe care le-a câștigat în fața adversarei din Dallas. În cinci din aceste șase partide, Vegas Golden Knights a marcat minim trei goluri în poarta celor de la Dallas.

cota2.ro

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Vegas Golden Knights peste 2,5 goluri” la Vegas Golden Knights - Dallas Stars o cotă de @1.30

Pe 28 aprilie, dar de la ora 21:30, se joacă și partida Colorado Avalanche - Winnipeg Jets. Va fi partida cu numărul patru din faza optimilor de finală a play-off-ului NHL, sezonul 2023-2024.

Deocamdată, scorul este strâns între cele două echipe. După primele trei partide, Colorado Avalanche o conduce pe Winnipeg Jets cu scorul de 2-1. Prima confruntare a fost câștigată de Winnipeg, scor 7-6, a doua și a treia de Colorado, scor 5-2, respectiv 6-2.

În timp ce Winnipeg Jets așteaptă să câștige confruntarea cu numărul patru pentru a egala situația în această optimie de finală, fanii NHL ar trebui să se aștepte un meci spectaculos, cu foarte multe goluri. Dovadă stă nu doar în confruntările directe din acest play-off, în care s-au marcat peste 6,5 goluri la fiecare partidă, ci în majoritatea duelurilor dintre Avalanche și Jets. Au trecut nu mai puțin de zece meciuri între cele două formații în care tabela de marcaj a arătat mai puțin de 5,5 goluri.

Casa Pariurilor oferă pronosticul „Peste 5,5 goluri” la Colorado Avalanche - Winnipeg Jets o cotă de @1.55

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Vegas Golden Knights vs Dallas Stars
Pronostic:
Vegas Golden Knights peste 2,5 goluri
Cota
1.30
Colorado Avalanche vs Winnipeg Jets
Pronostic:
Peste 5,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro