Ponturi Pariuri Fotbal Central Coast Mariners vs Adelaide United

Mozzart

Central Coast Mariners intalneste pe Adelaide United in ultimul meci al sezonului regulat din A-League. Meciul va avea loc miercuri de la ora 12 (ora Romaniei) si are incarcatura numai pentru gazde. Momentan, pe primul loc se afla Wellington Phoenix cu 53 de puncte, iar pe doi Central Coast Mariners cu 52 de puncte si golaveraj mai bun. In plus, Mariners are si un numar mai mare de victorii, care este de fapt primul criteriu de departajare incepand din acest an.

Prin urmare, echipei Mariners ii este necesar doar un egal pentru a cuceri trofeul “Minor Premiership”, acordat echipei care termina pe primul loc la sfarsitul sezonului regulat.

cota2.ro

De asemenea, echipa care cucereste acest titlu va juca direct in semifinala cu echipa mai slab clasata dintre cele care se califica in urma sferturilor de finala. Daca ajunge apoi in finala, o va juca pe teren propriu.

Deci, cu cat o echipa se claseaza mai sus in clasament, cu atat are mai multe avantaje in play-off.

Mariners au inceput acest sezon cu patru infrangeri consecutive, si se parea ca vor fi angrenati in lupta pentru evitarea ultimelor locuri, ca sa evite necesitatea de a juca meciuri de calificare pentru accederea in Cupa Australiei.

Pana la urma au ajuns sa joace nu numai pentru o pozitie de play-off, ci tocmai pentru titlul sezonului regulat!

Dupa primele patru meciuri catastrofale, Marinarii si-au revenit si au obtinut 16 victorii si 4 egaluri, cu numai doua infrangeri izolate.

Intre timp, Central Coast s-a calificat si in finala Cupei Asiei inter-cluburi, performanta care nu a mai fost reusita de o echipa australiana de cativa ani buni.

Forma cu care vine inaintea acestui meci este formidabila: patru victorii consecutive in campionat, intrerupte de o victorie si un egal in semifinalele Cupei Asiei.

Adelaide a avut soarta calificarii in play-off in mana ei cu cateva etape in urma, dar s-a impiedicat singura in minge si s-a dat de-a berbeleacul, pur si simplu.

Mai intai a fost un egal acasa cu ultima clasata, Perth, apoi patru infrangeri consecutive acasa si in deplasare, si cand dupa o serie de trei victorii re-intrase in cartile calificarii in play-off, au pierdut 5 puncte in doua meciuri care trebuiau sa fie castigate.

Pana la urma, in loc sa-si indeplineasca obiectivul de a juca in play-off, Adelaide United a trebuit sa se multumeasca cu faptul ca macar nu trebuie sa joace meciuri de calificare pentru accederea in Cupa Australiei, deoarece a evitat ultimele patru locuri.

Este deci evident de ce Marinarii sunt echipa favorita in acest meci. Nu numai ca joaca pe teren propriu, unde au 8 victorii din 13 meciuri, dar au si motivatie mare fata de adversarii lor, care nu mai joaca pentru nimic.

Iata cateva statistici relevante pentru aceasta intalnire:

-       Central Coast Mariners au castigat 15 din ultimele 20 de meciuri

-       Marinarii au inscris cel putin 2 goluri in 7 din ultimele 10 meciuri de pe teren propriu

-       In 11 din ultimele 20 de meciuri, Marinarii nu au primit gol, avand a doua cea mai buna aparare din campionat

-       Adelaide United a primit cel putin 2 goluri in 14 din ultimele 20 de meciuri, avand o aparare ingaduitoare, cu o medie de 2 goluri pe meci

-       In ultimele 10 intalniri directe, Mariners au castigat de 7 ori, iar Adelaide de 3 ori

-       In ultimii doi ani, aceste echipe s-au intalnit de 6 ori, Marinarii castigand 5 meciuri

Antrenorul Marinarilor este englezul Mark Jackson, care nu este obisnuit cu acest gen de play-off-uri: “Acest concept in fotbal, cu meciuri eliminatorii in play-off, reprezinta o noua experienta pentru mine, asa ca accept sfaturi de la colegii mei de la club. Vrem sa ne mentinem forma si sa obtinem rezultate bune, mai ales acum in meciul cu Adelaide, asa ca vom merge la victorie, apoi ne vom gandi si la finala Cupei Asiei”.

Marinarii sunt intr-o forma atat de buna, incat este greu de imaginat ca nu ar putea castiga acest meci in fata unei echipe care a scapat de grijile calificarii in Cupa Australiei si nu mai joaca decat de placere.

Cota pentru victoria Central Coast Mariners a scazut in ultimele zile, dupa aflarea rezultatelor din ultima etapa, de la 1.78 – 1.80, pana pe la 1.67 – 1.72.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Central Coast Mariners vs Adelaide United
Pronostic:
Victorie Central Coast Mariners
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 3.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro