Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Real Madrid

Superbet

Bayern Munchen și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din semifinalele Ligii Campionilor! Surprinzător, după ce în duelul cu mult mai neexperimentata Arsenal au fost cotați cu șansa a doua, acum nemții sunt văzuți favoriți în duelul cu Real Madrid.

De aici, cota pentru X2, la șansă dublă, pare excelentă, în condițiile în care Bayern întâmpină dificultăți mari în meciurile tari din acest sezon, iar Realul arată excelent. Totuși, noi vom merge în zona unui pariu ”combinabil” la o cotă mult mai mare.

cota2.ro

Înainte de meciul direct, Bayern s-a recalibrat în Bundesliga, cu două succese consecutive. De altfel, trupa lui Tuchel e în cea mai bună formă a unui sezon extrem de modest pe plan intern!

  • Bavarezii au legat 4 succese consecutive, iar după eliminarea lui Arsenal au bifat victorii cu Union Berlin, 5-1, și Frankfurt, 2-1.

Real Madrid e aproape campioană în La Liga, după două victorii capitale în ultimele runde! Cu 5 etape înainte de final, Real are 11 puncte avans față de Barcelona, echipa aflată pe locul secund.

  • Imediat după ce a eliminat-o pe City, Real a câștigat cu Barcelona, 3-2, iar apoi s-a impus la San Sebastian, în duelul cu Real Sociedad, victorie cu 1-0.

Bayern și Real nu s-au mai întâlnit în UCL din 2018! Atunci tot în semifinale au oferit meciuri tari: 2-2 pe Bernabeu și victorie cu 2-1 pentru Real Madrid la Munchen.

De altfel, Real a câștigat ultimele 3 meciuri jucate la Munchen, de două ori cu 2-1 și o dată mult mai aspru, 4-0, în 2014.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munchen vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 0,5 faulturi comise de Rodrygo & Peste 8,5 cornere
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro