Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

Superbet

Australia U20 intalneste Argentina U20 in cadrul primei editii a Rugby Championship U20 (Rugby Championship este echivalentul din Emisfera Sudica al Turneului celor Sase Natiuni din Europa).

Australia si Argentina s-au intalnit de putine ori de-a lungul timpului la acest nivel, ultima data in semifinalele Cupei Mondiale U20 din 2019 (34-14 pentru Australia U20).

cota2.ro

Atunci Australia U20 a jucat finala, iar Argentina U20 a terminat pe locul 4.

La ultimul Campionat Mondial U20, disputat anul trecut in Africa de Sud, Argentina U20 a terminat pe locul 9, iar Australia U20 pe locul 5.

Performantele Australiei sunt evident mai bune decat ale Argentinei la acest nivel, si jucand acasa, cred ca Australia U20 va castiga acest meci.

South Sydney Rabbitohs primeste vizita lui Penrith Panthers in cadrul etapei a 9-a din Rugby League.

Ambele echipe sunt din Sydney (Penrith este o suburbie din vest, la poalele muntilor), deci factorul deplasare este minim.

Datorita rezultatelor foarte slabe obtinute de Rabbitohs, in urma cu doua zile clubul l-a concediat pe antrenorul Jason Demetriou. In general, schimbarea unui antrenor ar avea efect pozitiv imediat la echipa, dar jucand impotriva lui Panthers efectul s-ar putea sa fie minim, atat de mare este diferenta dintre cele doua echipe.

Penrith este campioana la zi, castigatoare a trei titluri consecutive, iar South Sydney este ultima clasata.

Panterele au castigat un meci greu in deplasare etapa trecuta (26-20 cu North Queensland Cowboys in Townsville, pe cand Iepurasii se chinuie si sa tina cat de cat rezonabil de aproape in infrangerile lor.

Rabbitohs au o singura victorie din sapte meciuri in acest sezon, iar Panterele sunt pe locul trei la doua puncte de lider.

O mare schimbare de ultima ora a avut loc in tabara lui Penrith: mijlocasul la gramada Nathan Cleary (cel mai bun din liga) va fi odihnit pentru acest meci, deoarece are o accidentare usoara.

Cateva date statistice relevante pentru acest meci:

-       Rabbitohs au castigat un singur meci din ultimele sase impotriva lui Panthers

-       Panthers au castigat 10 din ultimele 12 meciuri pe acest stadion

-       Rabbitohs incaseaza o medie de 36 de puncte per meci in acest sezon

-       Apararea Panterelor este aproape ermetica, cu numai 16 puncte primite in medie pe meci

Chelsea intalneste pe Tottenham intr-un meci restanta din cadrul etapei a 26-a din Premier League.

Chelsea inca are sanse teoretice sa prinda Cupele Europene, dar accidentarile si inconstanta de pana acum fac ca acest tel sa fie greu de realizat.

Tottenham trebuie sa castige acest meci daca vrea sa-si pastreze sansele de a ajunge in Liga Campionilor. Aceasta echipa a fost una dintre cele mai atractive de urmarit in acest sezon, desi acest aspect se datoreaza mai mult apararii poroase decat atacului. Spurs trimit multi jucatori in fata, fac presing si incearca sa construiasca, dar neglijeaza apararea si nici nu se apara bine la fazele fixe.

Cu siguranta pot provoca panica in apararea lui Chelsea, care la randul ei este ca un ciur uneori, dar si opusul este adevarat, deoarece Chelsea este foarte buna pe contraatac.

Date fiind stilurile acestor doua echipe, precum si problemele pe care le au in aparare, acest meci ar trebui sa aiba cateva goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Australia U20 vs Argentina U20
Pronostic:
1
Cota
1.22
South Sydney Rabbitohs vs Penrith Panthers
Pronostic:
2
Cota
1.25
Chelsea vs Tottenham
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.03
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro