Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Bayer Leverkusen

BETANO

AS Roma și Bayer Leverkusen se întâlnesc azi, de la 22:00, în meciul tur din semifinalele UEFA Europa League! Nemții lui Xabi Alonso vin deja din postura de campioni ai Germaniei și trag după ei recordul incredibil: neînvinși în acest sezon, în toate competițiile!

Și tocmai pe spulberarea acestui record vom merge noi azi, asta pentru că o vizită pe Olimpico, împotriva Romei, e cel mai greu test din acest final de sezon pentru Leverkusen.

cota2.ro

Dacă Leverkusen are deja închis campionatul, AS Roma încă trage tare pentru a prinde un loc de Liga Campionilor. Desigur, romanii pot face asta și prin câștigarea Europa League, dar clasarea între primele 5 echipe din Italia rămâne un obiectiv la fel de important. Și nu e o greșeală, 5 echipe va trimite Serie A în noul sezon de Liga Campionilor!

  • Înainte de meciul de azi, Roma a bifat o remiză cu Napoli, scor 2-2, în timp ce Leverkusen a bifat al 3-lea meci consecutiv în care egalează în prelungiri;
  • Dacă în partida cu West Ham s-a înscris în minutul 90, ei bine, în meciurile cu Dortmund (1-1) și Stuttgart (2-2), Leverkusen a înscris în minutele 90+6 și 90+7.

Cumva, recordul de invincibilitate se clatină, iar Roma, pe teren propriu, cu fanii lor extraordinari în spate, pare echipa perfectă pentru a-i administra lui Xabi Alonso prima înfrângere din acest sezon fantastic al lui Leverkusen.

Roma a întrerupt recent o serie de 6 victorii consecutive pe Olimpico, după ce trupa lui De Rossi a cedat în fața revelației Bologna, scor 1-3.

  • Roma și Leverkusen s-au întâlnit în semifinalele din Europa League și în sezonul trecut;
  • AS Roma a câștigat la limită meciul din Italia, 1-0, în timp ce returul din Germania n-a putut să deblocheze tabela, 0-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
PSF 1
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro