Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.42

LasVegas

Arsenal si Bournemouth se intalnesc intr-un meci din etapa cu numarul 36 din Premier League.

Arsenal este pe primul loc, dar este inca la mana lui Manchester City, care este la un punct in spate si cu un meci in minus.

cota2.ro

Saptamana trecuta Tunarii i-au batut pe Tottenham cu 3-2 si astfel au reusit sa mentina presiunea pe City.

In ultima luna insa, Arsenal a inceput sa arate slabiciuni in aparare. In repriza a doua cu Villa a primit cele doua goluri care i-au adus infrangerea. Apoi chiar daca i-au batut pe Chelsea si Tottenham, apararea lor a permis cel putin 1.5 ocazii mari in ambele meciuri.

Bournemouth i-a invins pe Brighton cu 3-0 si a urcat pe locul 10, ceea ce este o buna realizare, tinand cont de faptul ca nu a inceput foarte bine acest sezon.

Tunarii ar trebui sa castige aici, dar acum ca Bournemouth are liniste, s-ar putea sa contribuie si ea pe tabela.

Bournemouth are un atac de prima jumatate a clasamentului in Premier League si sta bine si la fazele fixe, ceea ce nu e rau pentru un outsider.

Burnley vs Newcastle este un meci interesant din etapa a 36-a din Premier League, in care cele doua adversare au obiective diferite.

Burnley a pierdut numai unul din ultimele 8 meciuri, si chiar daca in aceasta serie au fost 5 egaluri, a reusit sa se apropie la un singur punct de Luton, si mai ales la doar 2 puncte de Nottingham Forest, aflata pe primul loc salvator.

Newcastle a castigat 3 din ultimele 4 meciuri si acum se afla pe locul 7, la un singur punct de locul 6, ocupat de Manchester United. Cotofenele sunt in lupta pentru calificarea in Europa League si Isak este in forma. Le lipsesc insa cei doi fundasi centrali, si asta ar putea insemna goluri.

O problema la Newcastle este apararea in meciurile din deplasare. Desi au castigat trei meciuri din ultimele sase deplasari, au primit goluri indiferent de calibrul adversarului.

Aparenta imbunatatire a lui Burnley se datoreaza si faptului ca au avut meciuri grele acasa, cu majoritatea echipelor de top, la inceputul sezonului.

Prin urmare, jocul mai bun al lui Burnley din ultima vreme ar putea insemna ca apararea Cotofenelor va avea ceva treaba in acest meci.

Manchester City vs Wolves, meci din etapa a 36-a din Premier League.

Pentru City este simplu: trebuie sa castige aceste ultime meciuri si vor lua din nou titlul. Acum cam au efectivul complet, cu Erling Haaland, Phil Foden si Ruben Dias.

Totusi, am vazut de cateva ori in acest sezon ca Manchester City nu mai are apararea care a avut-o in anii anteriori. Chiar weekendul trecut, Chris Wood trebuia sa marcheze macar o data din ocaziile avute de Nottingham Forest (1.47 xG).

Wolves i-a batut pe Luton cu 2-1 in etapa trecuta si se pare ca pentru acest meci primesc intariri majore: Pedro Neto si Santiago Bueno sunt apti de joc, si s-ar putea si Jean-Ricner Bellgarde, ceea ce inseamna ca singura absenta majora este Craig Dawson. Wolves au rapiditate si pot crea ocazii pe contre, mai ales cand il au pe Neto pe teren.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Arsenal vs Bournemouth
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Burnley vs Newcastle United
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.40
Manchester City vs Wolves
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.42
Profit: 7.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro