Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.25

WINBET

Richmond Tigers si Fremantle Dockers se intalnesc la Melbourne in cadrul etapei a 8-a din Liga de Fotbal Australian.

Tigrii se confrunta cu multe accidentari, atacul este in pioneze, prin urmare este greu de vazut cum ar putea castiga. Ei se afla pe locul 16 din 18 echipe, cu o singura victorie si sase infrangeri.

cota2.ro

Richmond Tigers vor incerca sa evite a patra infrangere consecutiva, dar nu-si gasesc cadenta. O mica veste buna pentru ei este revenirea vice-capitanului de echipa, Jayden Short.

Docherii sunt revigorati dupa ce au obtinut cea mai mare victorie a lor de pana acum: 95-71 impotriva unei contra-candidate la un loc de play-off, Western Bulldogs. Astfel, echipa din portul orasului Perth a iesit din mini-criza provocata de seria de trei infrangeri la rand, si se afla acum pe locul 9, la numai 2 puncte de ultimul loc de play-off (se acorda 4 puncte la victorie si 2 puncte la egal).

Fremantle a circulat mingea foarte repede in etapa trecuta, si viteza lor de executie a fost evidenta.

Nu numai ca Docherii au revenit la forma lor cea mai buna saptamana trecuta, dar pentru acest meci le revine la echipa unul din atacantii de baza, Jye Amiss. 

Western Bulldogs intalneste pe Hawthorn Hawks intr-un meci din etapa a 8-a din Liga de Fotbal Australian.

De la Hawks lipsesc multi jucatori din aparare, pe cand Buldogii au echipa completa.

Soimii au cam dezamagit pana acum. Echipa se afla pe locul 17 din 18, cu o singura victorie din sapte meciuri, si aceea contra echipei de pe ultimul loc.

Una din problemele Soimilor este ca nu reusesc sa fie consistenti pe tabela de marcaj. Hawks recupereaza mingea dar nu reusesc sa-si creeze ocazii de a marca.

Buldogii au pierdut trei din ultimele patru meciuri, si se afla acum pe locul 11, la 6 puncte de ultima pozitie de play-off. Cele trei infrangeri au fost totusi in fata unor echipe din top 8, deci acest meci este ca un meci de reabilitare pentru Buldogi, un meci pe care trebuie sa-l castige neaparat.

In etapa trecuta Western Bulldogs au ratat multe ocazii din fata buturilor (au sutat stramb si mingea s-a dus printre buturile laterale din pozitii bune, inscriind astfel doar cate un punct, in loc de sase). Acum Buldogii au ocazia sa revina in zona play-off-urilor, jucand cu o echipa Hawthorn care, dupa felul cum a jucat pana acum, se duce in directie opusa.

Cronulla Sharks si St George Illawarra Dragons se intalnesc in cadrul etapei a 9-a din Rugby League.

Rechinii vin dupa o serie de patru victorii consecutive, ultima fiind un 40-0 uluitor in deplasare la Canberra Raiders. In aceste patru victorii, Rechinii au inscris intre 34 si 42 de puncte, confirmand faptul ca sunt candidati seriosi la cucerirea titlului in acest sezon. Acum Cronulla se afla pe locul 2 la numai 2 puncte de locul 1 (la victorie se acorda 2 puncte) si cu acest meci de disputat.

Dragonii stau mai bine decat in anii trecuti, cu 4 victorii din 8 meciuri, aflandu-se pe pozitia a 12-a, la 2 puncte de ultimul loc de play-off. Acum insa Illawarra Dragons vin dupa o infrangere foarte severa, 18-60 pe teren propriu in fata lui Sydney Roosters.

Sharks au castigat ultimele 7 intalniri directe, atat acasa cat si in deplasare.

Acum este de asteptat ca Dragonii sa reactioneze in urma acelei infrangeri usturatoare, dar e greu de vazut cum ar putea castiga pe terenul Rechinilor.

Cronulla este pe val, vede ca posibilitatea de a juca pentru titlu este reala, pe cand Dragonii sunt intr-o cu totul alta categorie.

In cele doua intalniri de anul trecut, Cronulla a castigat cu 52-16 si 40-8.

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Richmond Tigers vs Fremantle Dockers
Pronostic:
Victorie Fremantle Dockers
Cota
1.44
Western Bulldogs vs Hawthorn Hawks
Pronostic:
Victorie Western Bulldogs
Cota
1.27
Cronulla Sharks vs St George Illawarra Dragons
Pronostic:
Victorie Cronulla Sharks
Cota
1.23
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro