Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Manchester United

Casa Pariurilor

Crystal Palace intalneste pe Manchester United in cadrul etapei a 36-a din Premier League.

Man United mai are patru meciuri de jucat in Premier League si acum este cotata ca outsidera in deplasare la Crystal Palace. Diavolii Rosii au cazut pe locul 8 dupa ce Newcastle si Chelsea au obtinut victorii in weekend, si acum sunt in pericol sa piarda si ultimul loc de cupe europene daca nu obtin puncte in deplasare.

cota2.ro

Este ceva de necrezut ca Palace este favorita in fata lui Manchester United, dar asta este situatia acum.

La Vulturi, situatia accidentarilor se imbunatateste constant, cu Michael Olise si Eberechi Eze posibil sa fie in primul 11, iar Marc Guehi este posibil sa fie pe banca.

Avand in vedere criza de accidentari de la United, Vulturii au sanse mari in acest meci.

De cand a venit Glasner la echipa, Vulturii au jucat 11 meciuri si statisticile de meci s-au imbunatatit simtitor, mai ales de cand au revenit Olise si Eze. Victoriile cu Liverpool si Newcastle arata clar progresul pe care l-au facut.

Eze si Olise sunt de baza in actiunile de atac ale lui Palace. Cei doi jucatori au contribuit la un total de 22 de goluri si sunt motivul pentru care Mateta este in forma si marcheaza.

De cand a venit Glasner, Palace a creat cam acelasi numar de ocazii mari ca si Manchester United. Diferenta majora si in acelasi timp avantajul in acest meci pentru Palace este apararea. Vulturii au o aparare cam de mijlocul clasamentului in Premier League, pe cand apararea lui United este in cadere libera.

Harry Maguire este accidentat si astfel United are probleme in centrul apararii. Lisandro Martinez si Raphael Varane erau titulari, dar ei lipsesc deja de ceva vreme. Maguire si Lindelof, care erau prima optiune de inlocuire, sunt indisponibili. Evans este incert, iar tanarul Kambwala este si el accidentat.

Casemiro va trebui sa joace in centrul apararii, si daca Evans nu joaca, Diavolii Rosii vor trebui sa caute iar la tineret pe cineva.

Casemiro tot face greseli si este fortat sa faulteze, iar Mainoo si Eriksen nu ofera mare lucru in faza de aparare comparativ cu faza de constructie.

In ultimele 9 meciuri nu a existat aparare in Premier League care sa permita mai multe ocazii mari de gol decat a lui Manchester United, cu 2.22 xG. De asemenea, la poarta Diavolilor Rosii s-a tras al doilea cel mai mare numar de suturi din liga.

Se simt ei cel mai bine cand joaca pe contre, dar chiar si cand inscriu goluri, apararea lui United lasa de dorit.

Iata rezultatele ultimelor sase meciuri din deplasare ale lui Manchester United si xG-urile respective permise:

  • 2-2 la Bournemouth (1.8 xG)
  • 3-4 la Chelsea (3.0 xG)
  • 1-1 la Brentford (3.2 xG)
  • 1-3 la Manchester City (3.3 xG)
  • 2-1 la Luton Town (1.8 xG)
  • 2-1 la Aston Villa (2.4 xG)

Ma astept ca atacul lui Palace sa nu aiba probleme in a-si crea destule ocazii in acest meci.

M-am uitat la pariul “Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri”, dar cota este intre 1.61 – 1.66.

Prin urmare, m-am decis sa iau total goluri echipa, care are o cota putin mai mare, dar similar ca pariu, deoarece un scor de cel putin 2-1 este foarte posibil.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Crystal Palace vs Manchester United
Pronostic:
Total goluri echipa – Crystal Palace peste 1.5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro