Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Borussia Dortmund

Fortuna

PSG intalneste la Paris pe Borussia Dortmund in returul semifinalelor Ligii Campionilor.

In prima mansa Dortmund a invins cu 1-0. Kylian Mbappe si Achraf Hakimi au sutat in bara la scurt timp unul de altul, dar francezii nu au reusit mai mult.

cota2.ro

PSG a jucat destul de slab pana prin minutul 50, cand a inceput sa aiba ocazii la poarta lui Dortmund, dar pana la urma nu a reusit sa inscrie.

Echipa franceza acorda prioritate castigarii Ligii Campionilor. A pierdut cu Bayern in 2020, astfel ca acum are o mare ocazie sa ajunga din nou in finala.

Dortmund a jucat foarte bine in prima mansa, si a reusit sa obtina acest avantaj de un gol, dar va fi o cu totul alta poveste la Paris.

Germanii au pierdut cu 2-0 la Paris in faza grupelor, si ca sa se califice vor trebui sa repete performanta din prima mansa.

In prima repriza de saptamana trecuta, PSG s-a chinuit sa preia controlul sau sa-si creeze ocazii. Mbappe a fost izolat, si in tot meciul a avut numai sapte atingeri de balon in careu si trei suturi.

Daca francezii vor sa se califice, trebuie sa joace cum au facut-o in cele doua meciuri din grupa contra lui Dortmund.

Pe de alta parte, in prima mansa, germanii au invatat din acele intalniri si nu au mai facut aceleasi greseli.

Managerul lui Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a facut apel la vedeta lor, Mbappe, sa faca si faza de aparare in aceasta a doua mansa cu Dortmund, ca sa recupereze diferenta de scor.

Intrebat la conferinta de presa ce este de facut ca Mbappe sa aiba un impact mai mare asupra meciului, dupa jocul sters din prima mansa, Luis Enrique a spus ca trebuie sa contribuie la ambele faze.

“Suntem o echipa, si ceea ce vreau de la atacanti este sa se asigure ca tin mingea departe de poarta noastra, ca apararea noastra sa nu aiba de-a face cu multe mingi.”

Prin urmare, ma astept ca Mbappe sa aiba o prestatie mult imbunatatita fata de meciul tur, si suturile sale sa fie mult mai amenintatoare.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
PSG vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Bet builder: PSG sau egal + peste 1.5 goluri + Kylian Mbappe sa aiba peste 1.5 suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro