Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.61

UNIBET

Arthur Rinderknech joaca in turul 1 la Roma cu un jucator Italian venit din calificari, Francesco Passaro.

Rinderknech are un bilant de doar 3-5 pe zgura in acest an, dar acum are o ocazie buna sa-si imbunatateasca palmaresul in fata unui jucator clasat pe locul 240 in lume. Passaro a castigat greu cele doua meciuri din calificari si va spera sa faca o surpriza cu ajutorul suporterilor in acest meci.

cota2.ro

Dupa eliminarea de la Madrid, Rinderknech a participat la Challengerul de la Aix-en-Provence saptamana trecuta, unde a fost eliminat greu de Etcheverry cu 7-6, 7-5.

Passaro nu a mai castigat un meci pe tabloul principal de mai bine de un an, iar bilantul sau la acest nivel este de 3-6.

Performantele tanarului jucator italian in ultima vreme nu au fost convingatoare, iar nivelul sau de joc s-ar putea sa nu fie destul de bun ca sa-l invinga pe Rinderknech.

Jucatorul francez are un bagaj tehnic mai mare si ar trebui sa profite de acest lucru.

Cotele pe victoria lui Rinderknech au scazut de la 1.80 la 1.66.

Daniel Evans si Fabio Fognini se intalnesc in primul tur la Roma.

Acum ca Sinner este accidentat, suporterii italieni de la Foro Italico vor fi disperati sa gaseasca pe altcineva care reprezinta tara gazda sa faca un turneu bun. Fognini cu siguranta nu este candidatul cel mai bun in aceasta situatie, dar inca joaca un tenis destul de acceptabil. Printre rezultatele sale recente pe zgura are un sfert de finala la Marrakech, faza in care a ajuns din calificari.

Primul adversar pentru Fognini este Evans, cu care se intalneste pentru a doua oara. Primul meci dintre cei doi a fost o victorie in trei seturi a lui Evans la Dubai in 2020 (3-6, 6-4, 7-5).

Britanicul, aflat la numarul 67 in ierarhie, a jucat bine in 2023, dar dupa ce s-a accidentat la Viena a fost de nerecunoscut.

Anul acesta, Evans are un bilant de 3-10 si a castigat un singur meci din februarie incoace.

Zgura este cea mai buna suprafata a lui Fognini si cea mai proasta a lui Evans, iar acest meci se joaca in Italia, astfel ca favoritul suporterilor ar trebui sa fie in avantaj.

Cotele pe victoria lui Fognini au scazut de la 1.80 la 1.57.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arthur Rinderknech vs Francesco Passaro
Pronostic:
Victorie Rinderknech
Cota
1.66
Daniel Evans vs Fabio Fognini
Pronostic:
Victorie Fognini
Cota
1.57
Cota finala: 2.61
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro