Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Bayern Munchen

Superbet

Real Madrid - Bayern Munchen se joacă azi, de la 22:00, în returul din semifinalele Ligii Campionilor. În tur, în Germania, cele două echipe au terminat la egalitate, în mod spectaculos, 2-2.

Marți seară, la Paris, Borussia Dortmund a provocat surpriza și a eliminat-o pe PSG. Elevii lui Terzic și-au luat biletele pentru finala de pe Wembley, după o dublă victorie cu 1-0.

cota2.ro

Real Madrid a devenit, în weekend, campioana Spaniei, după ce a învins-o la scor de neprezentare pe Cadiz, 3-0, iar Girona a bătut-o pe Barcelona, scor 4-2. Acum, ”galacticii” se concentrează la maximum pe returul cu Bayern. De altfel, după cum scrie toată presa internațională, echipa care va câștiga azi, pe Bernabeu, calificarea, are șanse imense să câștige și trofeul Ligii Campionilor.

Dacă ieri am mers pe Mbappe, starul lui PSG, iar pariul pe șuturi pe poartă a fost câștigător, azi alegem același tip de pariu, de această dată cu Vinicius în rol principal.

  • În meciul tur, Vinicius a marcat ambele goluri ale Realului. Primul, dintr-o pasă de gol genială a lui Kroos. Al doilea, dintr-un penalty obținut de Rodrygo;
  • 5 goluri a marcat Vinicius în 8 meciuri jucate în acest sezon de Liga Campionilor;
  • 4 pase de gol a oferit brazilianul colegilor;
  • 2,8 șuturi pe poartă / meci este media lui Vinicius în actuala stagiune a Ligii Campionilor;
  • Concret, pariul nostru va fi câștigător dacă Vini Jr va bifa două șuturi cadrate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 1,5 șuturi pe poartă Vinicius Junior
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro