Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

BETANO

Denis Shapovalov il intalneste pe Alexander Zverev in 16-imile turneului ATP de la Madrid.

Cei doi jucatori s-au intalnit de opt ori pana acum, Zverev conducand cu 5-3. Pe zgura s-au intalnit o singura data, tot aici la Madrid, cand Zverev a castigat cu 2-0 in 2018. Ultima intalnire directa a fost anul trecut pe iarba de la Halle, under Zverev a castigat tot cu 2-0.

cota2.ro

Shapovalov trebuie sa fie multumit cu performanta lui de pana acum in Madrid. Este doar pentru a doua oara de la Wimbledon incoace cand a castigat mai mult de un meci pe tabloul principal al unui turneu.

Aici i-a invins in primele doua tururi pe Facundo Diaz Acosta in trei seturi si pe Tomas Martin Etcheverry in doua seturi.

Zverev, invingator in primul tur contra lui Borna Coric cu 6-3 6-2, are un bilant fenomenal in Madrid: este dublu campion si o data finalist (finala pierduta in 2022 cu Alcaraz).

Shapovalov pare ca isi reintra in forma treptat, si deja a invins doi jucatori buni pe zgura.

Cred insa ca Zverev este la un nivel mult mai ridicat pentru el acum, si germanul ar trebui sa mearga mai departe fara prea multe probleme. 

Un alt meci din 16-imile de la Madrid este cel dintre Thiago Seyboth Wild si Carlos Alcaraz.

Alcaraz a aratat foarte bine in meciul cu Shevchenko. Campionul la zi de la Madrid a avut 19 lovituri castigatoare si nu l-a lasat pe adversarul sau sa-si intre in ritm absolut deloc, castigand confortabil cu 6-2 6-1 in putin peste o ora de joc.

Jocul lui Thiago Seyboth Wild a fost bun tot anul pana acum, iar aici este recompensat cu un meci impotriva jucatorului nr. 3 in lume.

In primele doua tururi, jucatorul brazilian a castigat ambele meciuri cu 2-0 la seturi. Anul trecut l-a batut pe Medvedev pe zgura, dar Carlos Alcaraz este la un cu totul alt nivel.

Lui Alcaraz ii place la Madrid. Are doua titluri aici, in 2022 si 2023, invingandu-i printre altii pe Novak Djokovic, Rafael Nadal si Alexander Zverev.

Cred ca Alcaraz va fi prea bun pentru Seyboth Wild.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Thiago Seyboth Wild vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Alcaraz 2-0
Cota
1.33
Denis Shapovalov vs Alexander Zverev
Pronostic:
Zverev 2-0
Cota
1.61
Cota finala: 2.14
Profit: 3.42
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro