Ponturi Pariuri Fotbal Silkeborg vs Midtjylland

Mozzart

Silkeborg - Midtjylland este meciul care trage cortina peste a 27-a etapă din campionatul Danemarcei. În SuperLiga daneză lupta la titlu e încă deschisă în play-off. Meciul de pe JISK Arena e programat luni, 29 aprilie, de la ora 20:00.

Oaspeții au toate motivele să spere la victorie având în vedere că speră în continuare la primul loc. Mai ales că vine după două rezultate negative. Midtjylland este pe locul 2, cu 52 de puncte, patru mai puține decât Brondby. Liderul a jucat deja în această etapă și a călcat strâmb, a făcut 1-1, în deplasarea de la Nordsjaelland. Rezultatul lui Brondby a venit la fix pentru Midtjylland, care a pierdut derby-ul runda precedentă, scor 1-2. Echipa lui Thomas Thomasberg are un parcurs foarte bun pe teren străin, acolo unde a obținut în cele 13 de meciuri jucate în deplasare opt victorii, o remiză și patru înfrângeri. Midtjylland este o echipă care înscrie destul de multe goluri, dovadă și golaverajul bun pe care îl are: 49 de goluri primite și 30 încasate.

cota2.ro

  • 10 goluri a marcat în acest sezon Gue Sung-Cho, golgheterul lui Midtjylland, care e apt pentru duelul cu Silkeborg

De cealaltă parte, fosta adversară a FCSB-ului din grupele Conference League pare mulțumită cu faptul că a scăpat de orice grijă privind retrogradarea în acest sezon. Este pe ultimul loc în play-off, locul 6, cu 29 de puncte și nu are nicio șansă la cupele europene. Nu prin intermediul campionatului. Silkeborg se focusează pe Cupa Danemarcei. Va juca finala cu Aarhus, care este programată pe data de 9 mai. În meciurile de pe teren propriu, Silkeborg a suferit cinci înfrângeri, a făcut trei rezultate de egalitate și a pierdut de cinci ori. Vine după două înfrângeri, 0-2 la Copenhaga și 0-1 cu Nordsjaelland.

  • 10 goluri a marcat în acest sezon Alexander Lind, golgheterul lui Silkeborg

Mozzart oferă la pronosticul „2 solist” pentru Silkeborg - Midtjylland o cotă de @1.80

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Silkeborg vs Midtjylland
Pronostic:
2 solist
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro