Ponturi Pariuri Fotbal Carlton Blues vs Melbourne Demons

Casa Pariurilor

Carlton Blues intalneste pe Melbourne Demons in cadrul etapei a 9-a din Liga de Fotbal Australian.

Acesta este un derby din Melbourne si meciul se joaca pe Melbourne Cricket Ground, cel mai mare stadion din tara.

cota2.ro

La Carlton revin cativa jucatori importanti, inclusiv McGovern, care va reda echipei capabilitatile de interceptie, ceva ce le-a lipsit in ultimele meciuri.

In etapa trecuta Albastrii au jucat cu campioana, Collingwood, si la pauza erau condusi cu 11 puncte. Au revenit apoi in ultimele doua sferturi, dar in ultimele 2-3 minute campionii au inscris punctele victoriei, 85-79.

Astfel, la Carlton au inceput sa se vada cateva aspecte ce tin de inconstanta in joc. De exemplu, mijlocul lui Carlton nu a putut sa preia controlul jocului, intr-un meci in care la Collingwood erau cateva absente importante.

Melbourne are cea mai buna aparare din liga, pana in acest moment. Numai in trei meciuri a primit mai mult de 80 de puncte, iar media de puncte primite pe meci este de 66.

In etapa trecuta, Melbourne i-a invins pe Geelong Cats (74-66), echipa care era neinvinsa dupa 7 etape. Demonii chiar puteau castiga la o diferenta mai mare daca suturile lor libere nu erau atat de imprecise. Ei au avut 24 de suturi marcatoare (10 goluri – 6 puncte si 14 suturi de 1 punct), fata de Feline, care au avut 21 de suturi marcatoare (9 goluri si 12 suturi de 1 punct).

Asta ne arata ca au avut mai multe suturi ratate decat goluri (10.14), ceea ce scoate in evidenta imprecizia suturilor. Geelong nu a avut destule ocazii ca sa suteze, si asta datorita apararii lui Melbourne.

Pentru a pune acest aspect putin in perspectiva, daca Geelong dadea un singur sut din cele de 12 de 1 punct, printre buturile din centru, scorul ar fi fost 74-71, dintr-o data periculos de aproape.

Apararea lui Melbourne s-a dovedit din nou de prima clasa.

Carlton a facut meciuri stranse cu Geelong si Collingwood in ultimele doua etape, dar a pierdut datorita suturilor imprecise.

Anul trecut aceste doua echipe s-au intalnit de trei ori, de doua ori in sezonul regulat (61-44 pentru Melbourne si 60-56 pentru Carlton) si o data in sferturile de finala (73-71 pentru Carlton).

Ultimele 5 meciuri directe, si aici nu includ meciurile de dinaintea inceperii campionatului sau cele din perioada Covid (meciuri scurtate la 16 minute sfertul, in loc de 20 de minute) au avut sub totalul de puncte setat pentru acest meci.

Meciul se va juca seara in Melbourne, si prognoza vremii arata precipitatii si umiditate, deci mingea ar trebui sa fie alunecoasa, ceea ce face mai dificila manevrarea ei.

Pentru cei care au acest tip de pariuri, eu voi juca si “Oricare dintre echipe sa castige la o marja de 1-24 de puncte” la cota 1.73, deoarece acesta are ingredientele unui meci strans.

Acest pariu se poate obtine si prin Bet Builder, selectand handicap +24.5 la fiecare echipa, acolo unde aceasta piata exista.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Carlton Blues vs Melbourne Demons
Pronostic:
Total sub 164.5 puncte
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro