Ponturi Pariuri Fotbal Deportivo La Coruna vs Cordoba

Superbet

La Coruna - Cordoba

 

cota2.ro

La Coruna a avut un noroc imens in etapa trecuta, in care Cadiz nu a putut sa treaca de Extremadura, pierzand 3 puncte vitale pentru a prinde locul 6, ultimul care duce in play-off pentru promovare in Laliga.

In deplasarea de la Elche, Coruna a avut 10 suturi pe spatiul portii si 9 in afara acesteia. Au dominat meciul 100% din puncte de vedere ofensiv, insa victoria nu a putut fi obtinuta.

Astazi situatia este simpla. Cadiz are o deplasare grea la Gijon, dar cu o victoria a lui Deportivo situatia nu se va schimba in clasament. La Coruna isi pastreaza locul 6 cu o victorie impotriva lui Cadiz.

 

Cea mai slaba aparare din campionat (77 de goluri in 41 de etape)

  • Cordoba se pregateste de noul sezon in alta liga. Fara victorie in deplasare de 7 meciuri.

Antrenorul Cordobei, Raffa Navarro a declarat zilele trecute ca e un meci extrem de greu pe terenul lui Deportivo, mai ales ca nu au mai vazut victoria in deplasare de 7 meciuri.  Raffa a spus ca a fost un campionat foarte tare in liga a doua in Spania si nu ramane decat sa si pregateasca lotul pentru sezonul viitor. Prima achizitie este atacantul brazilian  Felipe Velosso (13 goluri marcate in Senior Honor Division) venit de la Atlético Porcuna.

 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Deportivo La Coruna vs Cordoba
Pronostic:
1/1
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: 5.11
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro