Ponturi Pariuri Fotbal Malta vs Romania

UNIBET

Malta - Romania - calificări EURO 2020


cota2.ro

Romania a avut o prestatie neasteptata dupa scorul de 2-0 in fata Norvegiei, meci in care a reusit sa egaleze in ultimul minut de prelungiri prin golul lui Keseru.

Malta a pierdut categoric, scor 3-0 in favoarea suedezilor, care se afla acum pe locul 2


  • Romania se poate apropia de suedezi daca obtine o victorie in această seara.
  • Ianis Hagi a avut o prestatie foarte buna in debutul reprizei secunde si a ajutat mult partea ofensiva sa se desprinda de fundasii adversi cu actiuni concretizate pe spatiul portii.


Am creat un pariu pe care mizez mult pe meciul Romaniei:


  1. Romania sa castige - Malta a primit gol in ultimele 15 meciuri in toate competitille. Romania a reusit sa marcheze in fiecare meci din grupa.
  2. Sub 4.5 cornere ale echipei gazda - in doar unul din cele 5 jocuri disputate acasa au reusit sa aibe mai mult de 4 cornere intr- un meci, si acela cu Kosovo care a invins-o cu 5-0.
  3. Malta sa marcheze sub 1.5 goluri - Romania are o aparare destul de solida cand vine vorba de o echipa de clasa mica, cum e cazul Maltezilor. Malta a marcat doar intr-un sigur meci in ultimele 10 mai mult de un gol impotriva feroezilor.
  4. Cele mai multe cornere in meci - Romania - Romania are o medie 4.80 cornere /meciurile din deplasare (statistica din ultimele 5 jocuri)
  5. peste 1.5 goluri in meci - In 9/10 meciuri jucate de maltezi acasa s-au incheiat cu peste 1.5 goluri in meci. In 4/5 meciuri jucate de Romania in deplasare s-a incheiat cu peste 1.5 goluri in meci.


Cele 5 pariuri combinate prin unealta CREARE PARIU de pe UNIBET ajugem la o cota de 1.85

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Malta vs Romania
Pronostic:
2&2+&Malta sub 1.5 goluri si sub 4.5 cornere& Romania mai multe cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro