Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.25

BETANO

Danemarca-Georgia

  • In grupa D,Georgia se afla pe locul 3 cu 3puncte iar Danemarca pe locul 4 cu 2 puncte.Ultimele 5 meciuri pentru gazde au fost 4 remize si o victorie iar pentru Georgia 2 victorii,2 infrangeri si o remiza.In meciurile directe Georgia nu a reusit sa castige niciodata.Clar favorita este Danemarca si voi merge direct solist.

Insulele Feroe-Norvegia

cota2.ro

  • Clar vorbim despre doua echipe foarte diferite Chiar daca ocupa ultimele doua locuri in clasament Norvegia este mult peste Feroe care a primit 10 goluri in 3 meciuri.Si acest meci il voi juca tot solist.

Macedonia-Austria

  • Aici vom avea cu siguranta un meci mai echilibrat.Macedonia ocupa locul 3 in clasament iar Austria locul 4.Din punct de vedere al formei ambele sunt cam la fel si e pentru prima data cand se intalnesc.Nu voi risca un solist aici si voi merge pe o dubla.

Malta-Romania

  • Clar nu ar trebui sa avem nicio emotie cu echipa mult sub nationala noastra.Malta vine dupa 2 infrangeri unde a primit 5 goluri si nu a inscris niciunul iar Romania dupa o victorie cu Feroe la scor si un egal norocos cu Norvegia.Si aici solistul pe oaspeti este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danemarca vs Georgia
Pronostic:
1
Cota
1.20
Insulele Feroe vs Norvegia
Pronostic:
2
Cota
1.20
Macedonia vs Austria
Pronostic:
x2
Cota
1.30
Malta vs Romania
Pronostic:
2
Cota
1.20
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro