Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.36

BETANO

1.Gorodeja-Torpedo

  • In Belarus dupa 10 etape ,Gorodeja se afla undeva pe la mijlocul clasamentului pe locul 10 cu 12 puncte iar Torpedo pe ultimul loc cu 5 puncte.Din punct de vedere al formei nu mai vorbim,este o diferenta foarte mare.Din acest motiv voi merge o dubla pe gazde.

2.Athlone-Cabinteely

cota2.ro

  • In Irlanda avem un meci intre ocupanta locului 5 Cabinteely care este la egalitate cu locul 4 ambele avand cate 28 de puncte si ocupanta locului 9 penultimul in clasament care are doar 11 puncte.Cel putin ultimele 5 partide directe au fost castigate de oaspeti iar alt lucru interesant e ca gazdele nu au mai castigat din 22.03.2019(12 partide jucate).Cred ca solistul pe oaspeti ar fi pronosticul corect dar voi merge mai safe o dubla.

3.Wexford-Limerick

  • Ramanem tot in Irlanda si jucam meciul dintre ocupanta locului 4 Limerick si ocupanta ultimului loc Wexford.Aceleasi argumente ca si la celalalt meci din Irlanda si la fel pronosticul va fi unul tot safe o dubla pe oaspeti.

4.Camerun-Mali

  • Si ai sa terminam biletul si cu un amical.Voi juca un handicap pe gazde pentru ca e echipa mai valoroasa,mai puternica ,vine dupa doua victorii iar in meciurile directe nu a fost infranta niciodata.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gorodeja vs Torpedo
Pronostic:
1x
Cota
1.20
Athlone vs Cabinteely
Pronostic:
x2
Cota
1.30
Wexford vs Limerick
Pronostic:
x2
Cota
1.20
Camerun vs Mali
Pronostic:
Camerun +1 Handicap
Cota
1.26
Cota finala: 2.36
Profit: 6.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro