Ponturi Pariuri Fotbal Uruguay vs Peru

BETANO

URUGUAY vs PERU - Copa America (22.00)


Uruguay a terminat pe locul 1 in grupa C dupa victoria la limita impotriva lui Chile, iar astazi are ocazia sa joaca cu o echipa clasata pe locul 3 in grupa Braziliei, Peru.

cota2.ro


FARFAN, JUCATORUL DE BAZA AL ECHIPEI PERU NU VA JUCA


„Peru's Farfan ruled out of Copa America - beIN SPORTS„ - cam asa vom vedea astazi in presa din sport.


Veti vedea multe preview-uri despre acest meci si linii de joc cu Farfan in teren, dar Federatia de fotbal a statului Peru a confirmat retragerea jucatorului de baza dupa o accidentare la genunchi. Farfan a fost notat ca cel mai bun jucator de pana acum, inscriiind in victorie cu Bolivia, victorie care le-a asigurat calificarea de pe locul 3.


De partea cealaltă, Uruguay ii va avea indisponibili pe Vecino și pe Laxalt - care este incert pentru acest joc.


Peru a cedat usor in ultimul meci cu Brazilia, primind gol din minutul 12 și alte doua pana la sfarsitul primei repriza. Rezultatul putea sa arata mult mai rau pe tabela, dar Gabriel Jesus a ratat un penalty in ultimul minut de prelungiri, incheindu-se cu un rusinos 5-0.

Uruguay se apropie de aceeasi calitate fotbalistica cu a brazilienilor si cred ca Peru e constienta de asta si va trata acest meci mult mai precaut.


JUCATORI NEPROTRIVITI SI IMPROVIZATII IN APARAREA LUI PERU


Acestia vor avea un meci infernal impotriva unor jucatori exceptionali cum sunt Torreira, Betancur, Lodeiro, Suarez si Cavani.


Fundasul dreapta, Luis Advíncula, joaca mai mult la mijloc la echipa din LaLiga, Rayo Vallecano.


Un alt mijlocas, care a jucat ca fundas central in meciul cu Brazilia, este Miguel Araujo, (club Talleres Cordoba), iar fundasul stanga Miguel Trauco e mai mult rezerva in lotul lui Flamengo


Ma astept ca aceste linii de jucatori improvizate pentru a obtine rezultate bune impotriva unor echipe ca Brazilia, Uruguay sa nu reziste acestor forte ofensive, picand primul test deja si cred ca Uruguay va marca nu doar o singura data.


De incercat:

Uruguay sa marcheze peste 2.5 goluri @ 4.15

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Uruguay vs Peru
Pronostic:
1/1
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro