Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.03

Superbet

A fost o luna de pomina, rea pentru mine in pariuri si incerc sa descurc balanta, pentru ca e incalcita momentan. Am avut 6 bilete cu cota mai mare de 3.50, care au picat la un eveniment.

Ma bazez pe o cota de 7+ in aceasta seara si sper sa fie winn

cota2.ro


Zugdidi vs Shevardeni 1906


DA, sunt doua echipe necunoscute pentru ca provin din liga a doua din Georgia. Ideea e in felul urmator, diferentele intre primele clasate si ultimele sunt foarte uriase.

Gazdele au 7 puncte in 16 etape, iar oaspetii sunt pe locul 2, cu 29 de puncte la egalitate cu locul 3.


Oaspetii s-ar putea sa se regaseasca in acest meci pentru ca au 2 victorii si 3 egaluri in ultimele 5 partide si s-au distantat la 7 puncte de locul 1.

Gazdele au 4 infrangeri in ultimele 5 jocuri si cred ca vor continua seria proasta.


Metta/ Lu vs. Riga FC

Locul 9 vs primul loc in campionatul din Letonia, acolo unde Riga a comis-o in ultima etapa pierzand de la penultimul loc , Jelgava cu 1-0, gol inscris in minutul 90.


Ma astept de la Riga sa obtina o victorie in aceasta deplasare, mai ales ca gazdele au 3 infrangeri in ultimele 5 jocuri pe terenul propriu, unde a incasat gol in fiecare dintre acestea.


BATE vs Vitebsk


Bate s-a distantat serios de locul 1 actual, Brest care a acumulat 33 de puncte cu 5 mai mult in fata lui Borisov. Insa Bate are un meci mai putin , si acela de astazi, unde ar trebui sa aibe o misiune usoara.

Bate are 4 victorii in ultimele 4 meciuri jucate acasa, primind un singur gol.


Spania U21 vs Germania U21


Desi a pornit prost din prima, in infrangerea cu 3-1 in fata Italiei, o vedem pe Spania in marea finala. In semifinale nu i-a acordat nicio sansa Frantei, meci in care a spulberat-o cu 4-1.

Nemtii au fost condusi la pauza de Romania, probabil a fost o strategie de a forta in repriza secunda din cauza caldurii, dar au marcat cele 4 goluri din 3 faze fixe.â

Nu cred ca va fi o strategie buna pentru Spania sa se imbulzească spre poarta nemților pentru ca valoric, nemtii sunt peste francezi.


Ma bazez pe pofta de joc a ibericilor care cred ca vor ridica trofeul.


Zimbabwe vs RD Congo


Cele 2 s-au intalnit de 3 ori pana acum, meciuri incare au fost goluri de ambele porti.

Momentan RD Congo este fara gol marcat in grupe, pierzand in fata Egiptului si a Ugandei, iar Zimbabwe a marcat singurul gol al turneului prin vedeta Billiat.

Ma astept la un joc circumspect si cred ca si azi ne vom astepta la rezultate ca cele de ieri, unde nu a fost gol inscris in cele 3 meciuri.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zugdidi vs Shevardeni 1906
Pronostic:
2
Cota
1.50
Metta/ Lu vs Riga FC
Pronostic:
2
Cota
1.43
BATE vs Vitebsk
Pronostic:
1
Cota
1.30
Spania U21 vs Germania
Pronostic:
psf 1
Cota
1.80
Zimbabwe vs RD Congo
Pronostic:
0-2 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 8.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro