Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.95

Superbet

K.Khachanov·S.W.Kwon


cota2.ro

Voi alege sa merg pana rusului in acest meci, care are un adversar usor totusi, pe Kwon, locul 125 ATP si cred ca importanta calificarii in fazele urmatoare ale Wimbledonului va fi cel mai important factor pentru Khachanov, care se afla momentan pe locul 9 ATP


K.Edmund·J.A.Munar C.


Sa fie o misiune usoara pentru Edmund? Munar, locul 90 ATP, se afla intr-o pasa proasta, cu 5 infrangeri la rand in orice competitie si cred ca astazi, statistica lui va continua sa arate la fel de rau cu o victorie a lui Edmund in fata lui.


S.Halep - A.Sasnovich


Romanca noastra ar trebui sa aibe si ea o misiune usoara astazi impotriva lui Sasnovich, locul 36 WTA, adversara care are 5 infrageri consecutive, picand in fata unor adversare in topul clasamentului WTA, precum Venus W, Hecog, Cibulkova, Osaka.

Simona va fi o alta adversara foarte dificila pentru aceasta si cred ca nu are nicio sansa in fata romancei


C.Wozniacki - S.Sorribes T.


Aceste doua jucatoarea nu s-au intanit niciodata pe traseu in vreun turneu, asa ca e primul meci intre locul 19 WTA si Sorribes, locul 70 WTA.

Wozniaki este clar favorita in acest meci impotriva jucatoarei din Spania, care a pierdut un prim test impotriva unei jucatoare mai bun cotate, Cornet, meci in care a pierdut cu 2-0 la seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
K.Khachanov vs S.W.Kwon
Pronostic:
1
Cota
1.28
K.Edmund vs J.A.Munar C
Pronostic:
1
Cota
1.15
S.Halep vs A.Sasnovich
Pronostic:
1
Cota
1.15
C.Wozniacki vs S.Sorribes T.
Pronostic:
1
Cota
1.00
Cota finala: 1.69
Profit: 3.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro