Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Argentina

NetBet

Brazilia – Argentina


Aici merg contra valului. Multa lume il vede un meci foarte echilibrat cu sanse mari de 0-0.

cota2.ro


Inseamna ca nu au vazut meciurile Braziliei cu Venezuela si cu Paraguay, ambele terminate 0-0 in primele 90 de minute. Dar, daca erai vreun fan al echipei nationale a Braziliei, sigur te imbolnaveai. De ce?

In meciul cu Venezuela, acestia au fost 3 linii de fundasi si au respins tot ce venea din partea Brazilienilor.

Asa ca brazilienii au avut un sigur sut pe poarta, 6 blocate, 12 inafara portii si 9 cornere.  In schimb s-a vazut pofta lui Everton de a juca, mai ales in afata propriilor suporteri si au fost mult mai incisivi in meciul cu Paraguay. Au avut 26 ocazii de gol… nebunie curate, te uitai la fundasii lui Paraguay care se mirau si ei ca nu a fost gol… Firmino, Coutinho, Everton, Gabriel Jesus, Arthur jucatori care s-au jucat in fata portii…mai avea putin si iesea si Allison din poarta sa incerce si el.



Argentina a disimulat o forma proasta, crezand ca se vor incurca in aceasta competitive, pana la meciul impotriva Braziliei...dar… nu a fost asa fratilor.

Lautaro e dedicate in totalitate si vrea sa arata si interistilor ca isi merita numarul 10 si pozitia de titular in echipa italiana, langa Mauro. Argentina e si ea foarte agresiva si va raspunde si ea in atac.


Se asteapta la putine goluri in acest derby, dar va spun, 1 gol venit pana in minutul 25, vom vedea macel, dar e parerea mea.

Penalty-urile directe dupa un rezultat de egalitate le cam incurca pe ambele, sunt incomode si oricine poate sa rateze indiferent de numele de pe tricou,  si cred ca vom vedea goluri din priza repriza.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Brazilia vs Argentina
Pronostic:
Peste 2 goluri (asiatic)
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 6
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro