Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

UNIBET

Strycova - Konta


cota2.ro

Acest meci este poate cel mai spectaculos meci din sferturile de finala ale turneului de feminin. Strycova a reusit sa o invinga pe Mertens in turul precedent in 3 seturi. De-a lungul turneului am urmarit evolutia cehoaicei si am ramas surprins de siguranta pe care o are pe serviciul ei, astfel castigarea serviciului nu ar trebui sa fie o problema prea mare. De asemenea, experienta si maturitatea ar putea sa o ajute chiar si in situatiile in care este demoralizata.

Despre Konta care a reusit sa castige 26 de game-uri si sa piarda doar 12 impotriva Petrei Kvitova, revenind de la 0-1 la seturi, nu cred ca ii putem contesta valoarea. Astfel, eu vad un meci strans, 20 de game-uri fiind "asigurate" in acest meci ce va oferi spectacol. Eu vad chiar peste 2.5 seturi la o cota de 2.5, insa am ales acest pariu mai sigur.


Svitolina - Muchova

Svitolina este inca de la inceput una dintre favoritele acestui turneu, iar dupa ce a invins jucatoare precum Martic si Sakkari, putem spune ca aceasta a confirmat ca este o jucatoare de top, in special pe aceasta suprafata de teren.

De cealalta parte, Muchova vine dupa mai putin de 24 ore de odihna de la recitalul de 3 ore impotriva Karolinei Pliskova. Astfel, consider ca ii va fi destul de greu sa faca un rezultat la fel de bun astazi. Asa ca voi miza pe victoria jucatoarei din Ucraina.


Voi aloca acestui bilet 6 unitati deoarece sunt destul de sigur de reusita acestuia!



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Strycova B. vs Konta J.
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.57
Svitolina E. vs Muchova K.
Pronostic:
1
Cota
1.43
Cota finala: 2.25
Profit: 7.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro