Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 6.00

UNIBET

Madagascar - Tunisia


cota2.ro

Pentru acest meci am mizat pe o surpriza, dupa parerea multor pariuri. Insa eu consider ca alegerea mea, Madagascar este una cat se poate de normala, avand in vedere parcursul echipelor in acest turneu.

Madagascar a fost pe primul loc, facand parte din aceeasi grupa cu echipe precum Nigeria (una dintre favoritele la turneu), Guinea si Burundi. Acestia au reusit sa obtina o victorie cu 2-0 impotriva Nigeriei, lucru ce arata ca echipa este una foarte unita, iar cu toate ca au un lot mai slab cotat, acestia lupta in fiecare secunda pentru rezultatul dorit.

Am lamurit de ce Madagascar este o forta, acum sa vorbim despre Tunisia.


Tunisia a avut probabil una dintre cele mai usoare grupe (Mali, Angola si Mauritania fiind cele din grupa), insa cu toate acestea, au marcat 2 goluri si tot atatea au primit. Trei rezultate de egalitate intr-o asemenea grupa, pot spune ca nu arata ca Tunisia este o forta neaparat.

Acestia au marcat in prima repriza impotriva Angolei si nu au reusit sa tina de rezultat, ce sa vorbim despre consolidarea acestuia. In plus, nu au reusit sa marcheze impotriva Mauritaniei, echipa extrem de slab cotata la acest turneu.


Astfel, calificarea celor din Madagascar pare un lucru foarte logic din punctul meu de vedere


Sabail - Universitatea Craiova


Sabail, echipa din Azerbaijan, este mai slab cotata fata de echipa romaneasca, astfel acestia vor incerca sa nu primeasca gol, cel mai important lucru, iar abia dupa aceea se vor gandi la castigarea meciului.


Astfel, eu vad o prima repriza echilibrata, un joc moale specific echipelor romanesti, mai ales la inceput de campionat. In concluzie, X la pauza pare un pariu care ar trebui sa iasa cu usurinta.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Madagascar vs Tunisia
Pronostic:
Madagascar se califica
Cota
2.90
Sabail vs Universitatea Craiova
Pronostic:
X la pauza
Cota
2.07
Cota finala: 6.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro