Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.97

UNIBET

Salutare!!! Pasul 1 de ieri bifat. Mai avem astăzi o cotă de 2 pt pasul 2, iar după o ducem mai lejer sper eu. Astăzi nu stiu, dar nu am putut să mă decid foarte bine si sper sa nu fac vreo greșeală. Oferta una mare dar nimic ce să-mi inspire siguranta. Deci sa începem:

Pasul 2 ... cota totala 1.97

cota2.ro


1. Sabail - U. Craiova

Ma astept ca echipa oaspete sa marcheze, chiar sa castige. Nu cred ca Sabail este o echipă sa le puna probleme. Asa ca merg pe un x2 sa fiu mai safe. (COTA 1.2)


2. Europa Fc - Legia Varszawa

Aici stim cu toti ca Legia trebuie sa castige, doar sa nu ne surprindă cu un meci jalnic sau cine stie vreun noroc de partea gazdelor.

2 solist ( cota 1.2)


3. Molde - Reykjavik

2 echipe care marchează constant in campionatele lor interne asa ca ma astept sa se inscrie cel puțin 2 goluri în meci la o cota de 1.17


4. Fcsb - Milsami

Favorita clar la o cotă 1.01 Fcsb. Ma astept sa se impună inca de la startul partidei. Un minim 3 goluri cred ca se vor marca in prima repriză, dar ma multumesc si cu minim 3 goluri pe toată durata meciului la o cotă de 1.17


Acestea fiind spuse va doresc succesuri 🤑🤑🤑, si sper sa nu avem parte de nicio surpriză cum se mai întâmplă în această competiție.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sabail vs U. Craiova
Pronostic:
X2
Cota
1.20
Europa Fc vs Legia Warszawa
Pronostic:
2
Cota
1.20
Molde vs Reykjavik
Pronostic:
Over 1.5 goluri
Cota
1.17
Fcsb vs Milsami
Pronostic:
Over 2.5 goluri
Cota
1.17
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro