Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

UNIBET

Universitatea Craiova - Academica Clinceni


cota2.ro

Acest meci vine cu echipa din Oltenia ca favorita, la o cota de 1.55. Echipa care tocmai a promovat joaca primul ei meci in deplasare pe stadionul cu cea mai frumoasa atmosfera din Romania, avand un meci extrem de greu, mai ales pentru debutul campionatului.

Craiova are obiective mari pentru acest sezon, castigarea titlului fiind o optiune, astfel nu isi vor permite sa gafeze in fata unei echipe ce provine din liga a doua.


Desi de multe ori echipele care abia intra in prima liga fac surprize placute, eu am vazut multe dintre meciurile Academiei Clinceni in liga a doua, iar acestia nu au avut un joc care sa te duca cu gandul la o echipe de liga I.


Avand in vedere acestea, vom miza pe victoria Craiovei.



FCSB - Hermanstadt


Bucurestenii vin cu moralul ridicat dupa victoria in Europa League impotriva moldovenilor de la Milsami, insa in acest meci FCSB-ul nu a aratat dominanta la care ne asteptam, avand in vedere ca bookmakerii au oferit o cota de 1.01 in favoarea ros-albastrilor.

Pentru meciul de maine, ii vad pe cei din Sibiu luptand cu toate fortele pentru a-i opri de bucuresteni, astfel vom avea un meci destul de strans, prima repriza mai ales, dupa parerea mea, va veni cu un joc mai moale, specific romanesc.


Luand toate acestea calcul, pontul 0-1 goluri in prima repriza, la o cota de 1.38 este unul ce merita jucat.


#NuCiordim #LuamDeLaCasierie!!!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Univ. Craiova vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.57
FCSB vs Hermanstadt
Pronostic:
Prima repriza 0-1 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro