Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.51

UNIBET

Salutare. Pasul 4 este winn. In momentul de față avem un profit de 587.6, adică de 10x suma speriată la început. Astăzi avem pasul 5, ultimul la o cotă de 1.5., iar după aceea in mod normal urmeaza inca 5 pasi la o cotă de 1.3, bine asta daca nu ne incurcam la pasul 5 ( eu sper sa nu 🤑🤑🤑)


cota2.ro

Sa trecem la treaba. Astăzi evităm iar competițiile europene mari, dar mergem spre campionatul UNDER 19, unde avem Armenia - Italia.

Armenia nu o duce prea bine, aceștia ne mai câștigând din 2017, dar totusi reușesc să înscrie în ultimele 4 din 5 meciuri. Tot in ultimele lor 4 din 5 meciuri scorul a fost de OVER 2.5 goluri.

Pe de cealaltă parte o avem pe Italia care a pierdut ultimul meci in fata portugaliei cu 3-0.

Italia are o singura înfrângere, un egal si 3 victorii în ultimele 5 meciuri si un singur meci sa terminat cu scorul de sub 2.5 goluri.

Astăzi ma astept la goluri din partea Italiei dar sincer ma astept chiar si armenia sa marcheze de ce nu. In fine nu intrăm în complicatii prea mari si mergem sigur pe over 2.5 goluri la o cotă de 1.3

Al doilea meci, este din competiția care sincer nu am mai auzit de ea, dar care cică se tine de 9 ani de zile din cate am inteles. Este vorba de Premier League Asia Trophy. Meciul dintre Manchester City si West Ham. Sincer nu stiu ce echipe vor fi si ce se intampla in aceasta competitie, dar totusi sunt echipe cu renume si cred ca un minim 2 goluri la o cotă de 1.16 sigur vor fi.

Acestea fiind spuse sper sa ne auzim cu bine pe maine revenind cu pasul 6 !!!

Baftă la bani !!!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Armenia U19 vs Italia U19
Pronostic:
Over 2.5 goluri
Cota
1.30
Manchester City vs West Ham
Pronostic:
Over 1.5 goluri
Cota
1.16
Cota finala: 1.51
Profit: 5.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro