Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.87

BETANO

1. Radnicki-Proleter

  • Prima etapa în Serbia. Vorbim de doua echipe care sunt într-o forma slaba. Radnicki în ultimele 5 meciuri are 2 remize, 2 înfrângeri și o singura victorie iar Proleter doar înfrângeri. În meciuri directe s-au mai întâlnit de 3 ori și de fiecare data a bătut Radnicki. Din aceste motive aleg sa merg solist pe gazde.

2. Malmo-Sirius

cota2.ro

  • În Suedia după 16 etape Malmo ocupa prima poziție având 35 de puncte doar la 1 punct distanță de locul 2 iar Sirius locul 10 cu 17 puncte. Ultimele partide directe au fost câștigate de Malmo iar din punct de vedere al formei sta mai bine. Acum, ptr ca joaca și acasă voi merge solist pe ei.

3. Young Boys-Servette

  • În Elveția în prima etapa avem un meci între doua echipe foarte diferite din orice punct de vedere. Nu s_au mai întâlnit din 2013 dar și atunci Young Boys își cam câștiga meciurile directe. Solistul pe gazde este indiscutabil.

4. Dinamo-Craiova

  • Ultimul meci îl joc din liga 1.Vom avea cu siguranță un meci interesant și sunt curios dacă echipa lui Neagoe a reușit sa se adune după prima etapa unde au primit 5 goluri. Nu voi risca vreun solist ci aleg doar o varianta la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Radnicki vs Proleter
Pronostic:
1
Cota
1.26
Malmo vs Sirius
Pronostic:
1
Cota
1.29
Young Boys vs Servette
Pronostic:
1
Cota
1.36
Dinamo vs Craiova
Pronostic:
Craiova P0. 5g/meci
Cota
1.30
Cota finala: 2.87
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro