Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 10.35

BETANO

Salut prieteni, pentru azi am ales un singur bilet format din 3 meciuri. Voi juca 2 din Champions League și unul din Europa League.


cota2.ro

1. Aik Stockholm-Maribor

  • Meciul din tur s-a terminat 2-1 pentru Maribor după un meci în care Maribor a avut foarte multe șanse de gol(21 fata de 3 cât a avut Aik). Din punct de vedere al formei Aik sta mult mai bine, în ultimele 5 meciuri a pierdut un singur meci cel cu Maribor pe când Maribor are 2 victorii, 2 remize și o înfrângere. Acum ptr ca au reușit sa înscrie în deplasare în meciul tur și ptr ca acasă joaca bine voi merge pe gazde ca se vor califica mai departe.

2. Qarabag-Dundalk

  • În meciul tur am mers pe Dundalk o dubla pt ca știam ca acasa joaca bine și am făcut foarte bine. Ma gândesc ca și astăzi va face o figura frumoasa și ii va pune multe probleme echipei Qarabag. Asa cum în tur au fost multe faze pe poarta și în retur cu siguranță va fi la fel și de aceea aleg un Over la goluri.

3. Cukaricki-Molde

  • Un meci foarte echilibrat am avut în meciul tur și cu siguranță asa va fi și în meciul de azi. În meciul tur au fost foarte multe șanse de gol dar din păcate meciul s-a terminat 0-0.As merge pe oaspeți ca vor câștiga partida dar ptr ca în ultimul timp am avut parte de multe surprize o sa aleg și acest meci să-l joc la goluri. Ma gândesc ca vor înscrie ambele echipe și de aceea aleg un Over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aik vs Maribor
Pronostic:
Aik se califica
Cota
2.25
Qarabag vs Dundalk
Pronostic:
P2. 5g/meci
Cota
2.30
Cukaricki vs Molde
Pronostic:
P2. 5g/meci
Cota
2.00
Cota finala: 10.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro