Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.14

BETANO

1.Club Brugge-St.Truiden

  • Dupa prima etapa in Belgia,Brugge se afla pe pozitia a doua cu 3 puncte iar St.Truiden pe pozitia 12 cu 0 puncte.Pe langa asta daca vorbim de forma Brugee este mult peste iar in meciurile directe cel putin din 2017 nu a pierdut un meci in fata echipei Truiden.Prin urmare voi merge solist pe gazde.

2.Din.Zagreb-Gorica

cota2.ro

  • Dupa primele 2 etape Zagreb este pe prima pozitie cu maxim de puncte iar Gorica pe locul 4 cu 4 puncte.Meciurile directe (4 la numar) au fost castigate toate de gazde.Datorita acestor statistici Zagreb pleaca favorita clara dar pentru ca ambele sunt intr-o forma buna voi alege sa joc la goluri.

3.Dinamo-Clinceni

  • Ultimele doua echipe in clasament.Un plus pentru Clinceni ca au reusit totusi sa inscrie de 3 ori pana acum fata de Dinamo care doar a primit.Fiind ambele in aceeasi forma,una foarte slaba vor trage tare diseara sa obtina cele 3 puncte.Nu voi merge vreun solist pentru ca e greu de ales ci voi alege o dubla pe gazde si la goluri.

4.Resita-U Cluj

  • Azi incepe si Liga 2 in Romania.U Cluj vine dupa cateva amicale bune iar din Mai nu a pierdut decat 2 meciuri in rest numai victorii.Acum,pentru ca au un lot mai valoros(o diferenta de 3 mil intre ele) si o forma mai buna voi merge pe oaspeti un DNB.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Club Brugge vs St.Truiden
Pronostic:
1
Cota
1.22
Din.Zagreb vs Gorica
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.20
Dinamo vs Clinceni
Pronostic:
1x & S5.5g/meci
Cota
1.20
Resita vs U Cluj
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.22
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro