Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 9.06

BETANO

Postez un bilet pe goluri din diviziile inferioare ale Australiei. Toate meciurile sunt sambata dimineata.

Peninsula - Redlans

cota2.ro

Duel dezechilibrat si astept goluri multe: gazdele sunt lideri si au al doilea cel mai bun atac, 71 de goluri inscrise in 24 de meciuri, iar oaspetii sunt in a doua parte a clasamentului cu 68 de goluri primite in 23 de meciuri, a treia cea mai slaba aparare din divizie. In 8 din ultimele 9 meciuri ale gazdelor s-au inscris minim 4 goluri iar in ultimele 6 meciuri ale oaspetilor s-au marcat cel putin 4 goluri. Astept 4 goluri si aici.

Brisbane U21 - Brisbane Strikers

2 echipe care marcheaza mult si primesc la fel. Ultimele 8 meciuri ale gazdelor s-au consemnat minim 4 goluri iar in 10 din ultimele 11 meciuri ale oaspetilor s-au inscris minim 4 goluri. Cred ca vom asista la inca un meci cu 4 goluri.

Queensland Lions - Magpies Crusaders

Duel dezechilibrat. Gazdele sunt locul 2 la un punct distanta de lider si nu-si permit pasi gresiti. Oaspetii sunt primul loc neretrogradabil si a doua cea mai slaba aparare, cu o medie de 3.6 goluri primite pe meci. Ma astept la o victorie reconfortanta pentri gazde si la minim 4 goluri marcate de catre ei.

Devonport - Kingborough Lions

Ma astept la un duel echilibrat cu goluri de ambele parti. Ultimele 7 meciuri cu gazdele implicate au consemnat minim 4 goluri iar 3 din ultimele 4 meciuri ale oaspetilor au fost cu minim 4 goluri marcate. De asemenea, ultimele 5 dispute directe au insemnat minim 4 goluri marcate. In consecinta, astept 4 goluri si aici.

Campbelltown - West Adelaide

Gazdele sunt lideri dar au o forma proasta, fiind invinsi in ultimele 3 jocuri. Oaspetii sung penultimii in clasament si au soart gheata etapa trecut, inving acasa cu 4-1, inainte de aceasta victorie strangand 10 meciuri fara sa castige. Campbelltown nu-si mai permit pasi gresiti iar adversarul accesibil le permite sa-si reintre in forma. Victorie gazde aici si peste 2.5 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Peninsula vs Redlans
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.50
Brisbane U21 vs Brisbane Strikers
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.47
Queensland Lions vs Magpies Crusaders
Pronostic:
Queensland Lions peste 3.5 goluri
Cota
1.66
Devonport vs Kingborough Lions
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.00
Campbelltown vs West Adelaide
Pronostic:
1 si peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 6.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro