Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.99

Superbet

Liverpool vs Man City

Varianta englezeasca a supercupei României între doua super echipe, care vor juca astăzi cu o alta cupa pe masa.

cota2.ro

Guardiola e adeptul învingătorului și a ridicării de trofee, drept pentru care în ultima ediție de campionat a acumulat 3 cupe, a ligii, cupa Angliei și titlul de campiona.

Ambele au avut o perioada lunga de pregătire, în care MO Salah nu s a regăsit în echipa după partificarea sa cu Egipt în Cupa Africii.

În Ultimele 5 meciuri directe nu s au marcat mai mult de 3 goluri, iar miza e destul de mare, încă o cupa pentru Guardiola.


Tottenham vs Inter

Inter e o echipe febrila indiferent de competiție, mereu tensionata când vine vorba de duelurile cu echipe de o teapa cu ea. Astfel ca nu a primit mai mult de un gol în întâlnirile amicale.

Conte încearcă sa găsească un echilibru cu lotul pe care îl are acum și sa formeze un prim 11 cu care sa concureze cu Juve în cucerirea titlului.


Sepsi vs Viitorul

Viitorul nu cred ca va fi 100% fit pentru acest meci, după victoria în fata lui Gent, iar Sepsi vine după 3 egaluri la rand în campionat, meciuri în care a încasat un singur gol.

Ce e curios este faptul ca în toate jocurile Viitorului din deplasare în fata lui Sepsi aceștia nu au marcat niciun gol.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Man City
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.41
Tottenham vs Inter
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.15
Sepsi vs Viitorul
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 1.99
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro