Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.64

BETFAIR SPORTSBOOK

Astra Giurgiu vs FCSB


cota2.ro

inceput promitator de campionat pentru FCSB, dupa victoria cu Hermann, acolo unde au marcat neincetat in poarte sibienilor...dar, doar atat. Cu antrenorul demis, FCSB va incerca sa obtina totusi un rezultat bun la Giurgiu, care, practic e casa lor, avand jocuri si in Europa League pe terenul giurgiuvenilor.

Viitorul antrenor al lui FCSB nu a fost dezvaluit inca de Becali, dar a precizat ca este strain si ca a mai antrenat in Romania.

In meciul cu Poli Iasi, am vazut o echipa a Astrei foarte foarte fragila, un Alibec putin rusinat cu jocul prestat de echipă, un lot subțire si aici ma astept ca oaspetii sa obtina cel putin un punct.


Voluntari - Iasi


Nu ma astept ca Iasiul sa faca un meci foarte bun si sa obtina ceel 3 puncte foarte usor. Desi au ramas fara un fundas de baza, Pantiru fiind cedat la FCSB , Iasiul a ramas cu o aparare destul de buna condusa de Frasinescu si ma astept sa reziste in aceasta deplasare pentru ca Voluntariul e in criza de rezultate si va face eforturi mari sa obtina un rezultat bun.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Astra vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Voluntari vs Iasi
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 1.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro