Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.76

BETANO

Patru cote de la partidele de azi și mâine din preliminariile Champions League. Pariul este jucat la BETANO și are o cotă finală de 2.76


cota2.ro

PAOK - Ajax

Ajax și-a pierdut trei piese de bază dar antrenorul Eric Ten Haag a rămas. Astfel, campioana Olandei își păstrează stilul ofensiv cu șanse mari de a înscrie în orice partidă. Ajax a jucat deja două meciuri și a marcat în ambele (Supercupa Olandei și prima etapă de campionat). În cele 6 meciuri preliminare din sezonul trecut, lăncierii au înscris nu mai puțin de 13 goluri apoi, în cele 12 meciuri din Champions League, niciun adversar nu a scăpat fără gol primit. Printre adversarele din grupe a fost și o altă echipă din Grecia, AEK Atena, pe care Ajax a învins-o cu 3-0 acasă și 2-0 în deplasare.

pont: Ajax înscrie până în minutul 80 1.33

FC Basel - LASK Linz

Basel e o echipă care joacă foarte deschis și ofensiv iar acest lucru s-a văzut și în dubla cu PSV în care a înscris de 4 ori. Cred că această partidă va fi una dintre cele deschise din această fază a competiției. Elvețienii au jucat deja 5 meciuri oficiale în acest sezon și au marcat în fiecare dintre ele (o singură dată a înscris doar un gol).

pont: Basel înscrie până în minutul 70 1.23

CFR Cluj - Celtic

De scoțieni știm cu toții că folosesc mult atacurile în cele două flancuri și multe centrări. Celtic a avut 8 cornere cu St Johnstone în campionat și 26 în cele 4 meciuri jucate până acum în preliminarii. CFR e și ea o echipă de "pasă lungă" și cornere: 16 în dubla cu Astana și 8 în cea cu Maccabi.

pont: cel puțin 8 cornere în meci 1.3

Maribor - Rosenborg

Maribor e deja o specialistă a preliminariilor și înscrie cu o frecvență uimitoare: 5 goluri cu Valur, în primul tur și 4 cu AIK Stockholm în turul 2. Rosenborg a primit gol în 5 din cele 6 meciuri oficiale jucate în acest sezon.

pont: gol marcat Maribor 1.3

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PAOK vs Ajax
Pronostic:
gol Ajax până în min. 80: DA
Cota
1.33
FC Basel vs LASK Linz
Pronostic:
gol Basel până în min. 70: DA
Cota
1.23
CFR Cluj vs Celtic
Pronostic:
peste 7.5 cornere
Cota
1.30
Maribor vs Rosenborg
Pronostic:
Maribor, peste 0.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.76
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro