Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.85

UNIBET

Am ales sa fac o selectie putin mai sigura pe aceasta competitie a Europa League, care este putin imprevizibila din punct de vedere a rezultatelor pe care il obtin favoritele clare.


cota2.ro

Pyunik - Wolverhampton


Aici ii vad clar favoriti pe englezi, care au avut o periada foarte foarte buna de pregatire si care au invins-o si pe Manchester City in Asia. Au un singur gol primit in cele 4 jocuri de pregatire si cred ca vor castiga in aceasta deplasare.


Feyenoord - Din. Tbilisi


Nu prea cred momentan in aceasta echipa olandeze care traverseaza o perioada destul de dificila fara victorii in ultimele meciuri si cu un rezultat de egalitate in prima etapa a primei ligi olandeze in fata celor de Sparta Rotterdam

Tbilisi nu a primit gol in ultimele 5 meciuri jucate si cred ca nu vor fi distrusi de gazde.


Ludogorets - TNS


Bulgarii au forta necesara sa castige in fata echipei din Tara Galilor. Echipa bulgara nu are niciun meci pierdut in ultimele 5, iar ca echipa gazda a cedat in fata ungurilor de la Ferencvaros, care au demonstrat ca isi merita locul in UCL.


FCSB - Mlada


Garantez ca FCSB va trata acest meci foarte inchis, mai ales dupa ultima intalnire in Europa in care au incasat 3 goluri in prima repriza.

Mlada nu pleaca favorita in fata unei echipe care inca e in cautare de antrenor si care a comis-o in ultimele 2 meciuri in campionat.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Pyunik vs Wolverhampton
Pronostic:
2
Cota
1.22
Feyenoord vs Din. Tbilisi
Pronostic:
+3.5 tbilisi
Cota
1.18
Ludogorets vs TNS
Pronostic:
1
Cota
1.15
FCSB vs Mlada
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.12
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro