Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.87

Superbet

Atl.Madrid·Getafe

Getafe nu a mai marcat de 9 ani pe terenul lui Atletico, pierzand toate partidele disputate si primind minim 2 goluri pe meci. Atletico va incepe noul sezon cu multe modificari fata de sezonul trecut si cu noua vedeta, Joao Felix in prim plan. Cred ca statisticile se vor mentine si Atletico va castiga acesta partida.

cota2.ro

AIK·Kalmar

Luand in calcul pozitiile din clasament, forma de moment si rezultatele directe consider ca AIK va castiga intalnirea de astazi.

Midtjylland·Hobro

Midtjylland a inceput tare campionatul castigand toate cele 5 partide jucate iar Hobro a reusit o victorie, 3 remize si o infrangere, neintalnind echipele fruntase. Diferenta de valoare intre cele doua echipe este mare si Midtjylland ar trebui sa se impuna fara probleme azi.

Malmo FF·Falkenberg

Malmo este echipa mai buna, este la 3 pct. de lider in campionat, neinvinsa acasa in 9 partide reusind 7 victorii si 2 remize, cu moralul ridicat dupa calificarea in cupele europene si cu o serie de 4 remize consecutive.

Falkenberg este o echipa micuta cu obiectiv salvarea de la retrogradare care nu se descurca deloc bine in deplasari. In aceasta partida Malmo ar trebui sa isi respecte statutul si sa castige la pas.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletico Madrid vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
1.63
AIK vs Kalmar
Pronostic:
1
Cota
1.73
Midtjylland vs Hobro
Pronostic:
1
Cota
1.35
Malmo FF vs Falkenberg
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 4.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro