Ponturi Pariuri Fotbal Ajaccio vs Paris FC

UNIBET

AC Ajaccio - Paris FC 


cota2.ro

Am ales sa merg pe acest meci pentru un singur considerent. Cota la peste 2.5 goluri in meci este uriasa, si anume, undeva la 3.40.

Acum sa argumentam putin daca avem un motiv sa atacam aceasta linie:


Despre Ajaccio:


Ajaccio nu a investit niciun sfant in aceasta campanie de transferuri, insa a facut cateva achizitii care pana acum au prins radacina si au acoperit golurile din echipa.


L-au imprumutat pe Gaetan Courtet, atacantul lui Lorient, care culmea, a marcat 4 goluri in cele 4 etape de pana acum, deci o achizitie castigata. In cupa a fost menajat, deci e o piesa importanta pentru gazde.


Desi piesele sunt aranjate mai mult pentru o victorie a gazdelor, va pot spune ca a primit gol in fiecare meci jucat ( statistica dupa ultimele 5 jocuri in toate competitiile)


Despre Paris:

In atacul lui Paris a fost un rulaj continuu in randul celor 7 jucatori pe care la dispozitie in aceasta linie, iar singurul care a reusit un gol este francezul Armand Romain, nouarul echipei, e si logic cand aduci 4 fundasi si un portar in perioada de transferuri.


In ultimele 5 deplasari ale echipei acestia au primit cel putin 2 goluri per/ meci si cred ca astazi vom avea parte de ceva goluri.


Deci eu ma astept la goluri, mai ales ca Paris FC a primit 5 goluri in jocurile din deplasare din cele 7 primite in total.


Am ales sa joc linia de peste 2.25 goluri, ceea ce inseamna ca daca se dau fix 2 goluri pierdem doar jumatate din miza, iar marcheaza maxim un gol pariul e declarat pierzator. Orice alt rezultat, in afara de cele mentionate mai sus ne aduce banutii.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Ajaccio vs Paris FC
Pronostic:
peste 2.25 goluri
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro