Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.24

Fortuna

Tot pe tabloul feminin de la US Open, avem partida dintre Dayana Yastremska (32 WTA) și Monica Niculescu (105 WTA). Ele nu s-au mai întâlnit până acum, dar ucraineanca este mare favorită grație poziției din clasament. În plus, ea, după Wimbledon, a jucat cinci meciuri pe hard, în timp ce compatrioata noastră are ultima partidă disputată la începutul lui iulie, în Anglia, pe iarbă.

Apoi, dăm peste meciul dintre Ekaterina Alexandrova (43 WTA) și Samantha Stosur (136 WTA). Scorul este 1-0 în favoarea rusoaicei, până acum, care a câștigat la Roland Garros, în acest an, în fața australiencei. Dacă mai adăugăm că prima are 10 victorii și opt înfrângeri în acest an pe hard, față de 5-8 ale Samanthei, e clar de ce e mare favorită.

cota2.ro

În final, adăugăm partida dintre Su-Wei Hsieh (28 WTA) și Jana Cepelova (153 WTA). Asiatica are 1-0 la întâlniri directe, iar dacă adăugăm diferența de peste 100 de locuri în clasament și forma mai bună (șase victorii în ultimele 10 meciuri, față de 5-5 ale adversarei) înțelegem de ce are mai multe șanse să câștige azi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Dayana Yastremska vs Monica Niculescu
Pronostic:
Dayana Yastremska va câștiga
Cota
1.23
Ekaterina Alexandrova vs Samantha Stosur
Pronostic:
Ekaterina Alexandrova câștigă
Cota
1.35
Su-Wei Hsieh vs Jana Cepelova
Pronostic:
Su-Wei Hsieh câștigă
Cota
1.35
Cota finala: 2.24
Profit: 12.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro