Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

Superbet

Molde vs Partizan


cota2.ro

Partizan are de aparat rezultatul bun obținut acasă în fata lui Molde, meci în care au marcat de 2 ori. Pentru sârbi e clar. Molde va ieși la joc din primul minut și va încerca să marcheze din prima repriza, pentru ca și la scorul de 1-0 aceștia se vor califica, lucru de gândit și pentru sârbi, dacă gazdele vor marca primele și în ce minut al meciului. Partizan a primit doar 2 goluri în ultimele 4 deplasări în toate competițiile.


Ferencvaros vs Suduva.


Multă forța ofensiva au arătat ungurii în meciul din tur, dar degeaba. 0 goluri au fost înregistrate pe tabela, dar aceștia au un joc foarte bun în fata fanilor și cred ca pot obține calificarea în grupa în fata lor.


Guimaraes vs FCSB

Statistica spune ca FCSB nu a ca stofa t niciodată în Portugalia. Echipa românească a făcut sacrificii enorme pentru a încerca să ajungă în grupele Europa League prin compromiterea rezultatelor slabe din campionat. 5 infrangeri la rand a înregistrat FCSB în acest început de campionat, dar în schimb au trecut de Mlada și de Alashkert, iar astăzi au un meci foarte dificil.

Atât ei, cât și gazdele au menajat jucători importanți un meciurile din campionat, asa ca miza mare se va vedea într un joc echilibrat.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Molde vs Partizan
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.37
Ferencvaros vs Suduva
Pronostic:
1
Cota
1.37
Guimaraes vs Fcsb
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.11
Cota finala: 2.08
Profit: 8.64
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro