Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 1.93

Superbet

Arsenal vs Tottenham


cota2.ro

Un meci cu pretentii pentru ambele echipe, care vin dupa un esec in ultima etapa din Premier League. Arsenal a cedat pe terenul lui Liverpool, iar Tottenham a pierdut acasa in detrimentul celor de la Newcastle.

In ultimele 6 din 7 intalniri directe s-au incheiat cu maxim 2 goluri inscrise.


Hermannstadt vs Chindia Targ


Oaspetii au avantajul celor 3 zile in plus de pregatire a acestui meci si cred ca nu vom mai avea ocazia sa vedem inca din minutul 15 cel putin 2 goluri marcate in meciurile Chindiei din deplasari.

Hermann a comis-o rau in fata unei echipe a lui Dinamo, care s-a regasit ilogic in fata sibienilor, dupa esecurile pe banda rulanta.

In cele 2 intalniri directe au fost marcate cel mult 2 goluri, ceea ce preconizez ca va fi si in acest joc.


Atl.Madrid vs Eibar


Atletico se simte minunat in acest inceput de campionat al Spaniei, in care a acumulat 6 puncte din tot atatea posibile.

Mendilibar, antrenorul lui Eibar a declarat ca se teme de acest joc si ca jucatorii lui Atletico sunt foarte inteligenti si cauta sa obtina rezultate bune pentru echipa, in detrimentul spectacolului.

Eibar are un singur punct acumulat in ultimul meci cu Osasuna, meci in care nu au marcat.


Cagliari vs Inter M.


S-ar putea ca in acest sezon sa vedem un alt joc din partea lui Inter, modelat dupa ideile lui Conte. Mai putin risc in construcții, asa cum am vazut in meciul trecut in care adversara Lecce nu avea efectiv cum sa obtina balonul si sa construiasca, iar piesea grea a gazdelor, atacantul Leonardo Pavoletti nu va putea juca din cauza accidentarii.

Inter continua sa ne surprinda cu noii jucatori adusi, oficializand împrumuturile lui Alexis Sanchez, de la Manchester United, și Cristiano Biraghi, de la Fiorentina.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Tottenham
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.20
Hermannstadt vs Chindia Targ
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.24
Atl.Madrid vs Eibar
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.12
Cagliari vs Inter M.
Pronostic:
X2
Cota
1.16
Cota finala: 1.93
Profit: 5.58
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro