Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

BETANO

Salutare, este un nou inceput de luna, toate campionatele tari ale lumii au inceput, astfel ca vreau ca luna aceasta sa incerc un proiect in cota 2.


cota2.ro

Astazi ma voi baza in totalitate pe granzii orasului Madrid.

Atletico s-a intarit serios in aceasta vara si va avea un cuvant greu de spus in lupta pentru titlu in acest sezon. Startul de campionat a inceput perfect, cu 6 puncte din 6 posibile prin doua victorii identice cu 1-0, scorul atat de mult indragit de Simeone :).De partea cealalta Eibar a obtinut doar un singur punct din primele doua meciuri, ambele fiind in deplasare cu Mallorca si Osasuna, doua nou promovate.


Meciurile dintre Villarreal si Real Madrid jucate pe Estadio de la Ceramica in ultimele sezoane au produs spectacol si goluri in ambele parti. Subamarinul galben a inceput sezonul cu un 4-4 acasa impotriva celor de la Granada, urmat de un esec la Levante cu scorul de 2-1. La Real se anunta debutul lui Hazard care se pare ca este apt de joc. Defensiva galbenilor arata rau, iar dupa semiesecul Realului din etapa precedenta ma astept ca astazi sa forteze victoria.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Eibar
Pronostic:
1 solist
Cota
1.42
Villarreal vs Real Madrid
Pronostic:
Real peste 1.5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.23
Profit: 12.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro