Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.62

BETANO

Vardar are meci facil in SEHA cu echipa de univesiade a celor din Beijing, in premiera invitati in competitia europeana. Betano ne ofera inca cota de 2 la pragul de 13.5 in timp ce alte casr au ridicat acest prag la 14.5 sau 15.5.


cota2.ro

Wawrinka a dispus de Nole in optimi dupa abandonul sarbului si e favorit in disputa cu Medvedev. In ciuda faptului ca scaderea de cote continua in dreptul elvetianului eu merg pe mana rusului. Daniil are un sezon fantastic pe hard incoronat cu primul titlu Masters fe Cincinnnati acolo unde l-a batut pe Djokovic in semifinale si un bilant de 18/2 pe ciment dupa terminarea Wimbledonului. Rusul l-a batut pe Stan acum doi ani la Wimbledon cu 3-1 si va lupta cu siguranta un acest duel epic, mai ales ca Wawrinka n-a stralucit pana la meciul cu Nole, cedand set cu Sinner si Chardy si avand un adversar dificil in persoana lui Lorenzi.


Svitolina a trecut de toate adversarele de pana acum in minimul de seturi si e favorita si in fata Kontei. Merg pe mana ucrainiencei aici, aceasta o domina pe britanica in meciurile directe, 4-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vardar vs Beijing Univ.
Pronostic:
H1 -13.5
Cota
2.00
Wawrinka vs Medvedev
Pronostic:
2
Cota
2.30
Svitolina vs Konta
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 6.62
Profit: 56.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro