Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 2.70

BETANO

1. Armenia-Italia

Italia conduce grupa cu 12 puncte iar Armenia se afla pe poziția a 3-a cu 6 puncte. Din punct de vedere al formei Italia merge foarte bine și cu o victorie împotriva Armeniei se poate distanta la 6 puncte de Finlanda. Și pentru ca este mult mai slaba valoric voi merge 2 solist fără discuții.

cota2.ro

2. Insulele Feroe-Suedia

Un meci fără prea multe argumente 2 solist. Suedia întâlnește cea mai slaba echipa din campionat și are și nevoie de puncte ptr a se distanta de România.

3. Germania-Olanda

Se întâlnesc echipele de pe locurile 2 și 3.Germania se afla pe locul 2 cu 9 puncte iar Olanda pe locul 3 cu doar 3 puncte. Din 2012 doar un singur meci s-a terminat S2.5g/meci. Pentru ca e un meci imprevizibil voi merge pe o varianta la goluri.

4. Islanda-Moldova

In grupa H, Islanda este la egalitate cu Franța și Turcia. Au câte 9 puncte iar Moldova pe locul 5 cu doar 3 puncte. Din punct de vedere nu avem ce sa vorbim, clar Moldova este mult sub și de aceea aleg solistul pe Islanda.

5. Romania-Malta

Un meci foarte important pentru România mai ales dacă nu scoate niciun punct cu Spania. Întâlnește o echipa mult mai slaba și de aceea pronosticul meu va merge pe goluri.Romania ar trebui sa câștige la scor acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Armenia vs Italia
Pronostic:
2
Cota
1.25
Insulele Feroe vs Suedia
Pronostic:
2
Cota
1.20
Germania vs Olanda
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.20
Islanda vs Moldova
Pronostic:
1
Cota
1.25
România vs Malta
Pronostic:
România S3. 5
Cota
1.20
Cota finala: 2.70
Profit: 8.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro